LFC matcher Sunderlands Wickham-bud?

Flere aviser melder at Liverpool står klare til å matche Sunderlands bud på Connor Wickham. Paul Konchesky tar lønnskutt for å få forlate Liverpool? Stewart Downing og Gael Clichy ønsker seg til LFC? Tidligere juniorspiller har funnet seg ny klubb.

LiverpoolDaily Post melder at det ligger an til budkrig om spissen ConnorWickham, etter at Sunderland har lagt inn et bud påIpswich-spilleren.

Wickham er en kar som står på KennyDalglish sin ønskeliste. Ipswich verdsetter 18-åringen til £10M,mens Sunderlands bud rapporteres å være på £8M + flere tilleggetter antall spilte kamper.

Morgenavisen i Liverpool skriverat de forstår det slik at Wickham helst ønsker å spille forLiverpool, ettersom han var Liverpool-supporter i oppveksten. Arsenalog Tottenham følger også utviklingen med argusøyne.

Detuavhengige Ipswich-nettstedet TWTD, samt flere aviser, melder at Liverpool nå stårklare til å matche Sunderlands bud. Ipswich-manager Paul Jewell skalvære ivrig på å hente unge spillere motsatt vei som en del avovergangen, og Jonjo Shelvey er et navn som nevnes i såmåte.

Liverpool Daily Post melder ellers at Paul Koncheskysmulige overgang til Wolverhampton står i stampe. Mick McCarthy erinteressert i å hente venstrebacken til Molineux på billigsalg, menønsker å prioritere å få inn en midtstopper først.

DailyPost hevder at Konchesky er desperat etter å komme seg vekk fraLiverpool, og det antydes at han er villig til å gå ned i lønn forå få i stand en overgang. 30-åringen kan bli erstattet av franskeGael Clichy på Anfield. Daily Express påstår atArsenal-forsvareren kommer til å takke nei til Roma for å tvingegjennom en overgang til Liverpool.

Samtidig hevdertabloidavisen Daily Mail at Stewart Downing har fått tillatelse tilå forlate Aston Villa til fordel for Liverpool, men kun omAnfield-klubben matcher Villas prisforlangende på £19M.

Tilslutt kan vi ta med at Michael Burns, venstreflanken som vant FAYouth Cup med Liverpool i 2007, har skrevet under for Guiseley, ogskal dermed spille i divisjonen med det klingende navnet Blue SquareBet North den kommende sesongen. Det melder lokalavisen Telegraph &Argus. 22-åringen har vært innom Bolton, Carlisle United,Accrington Stanley, Newport County, Stafford Rangers og Runcorn etterat han forlot Liverpool.