LFC med nye samarbeidsklubber

Liverpool FC skal ha inngått en samarbeidsavtale med to irske klubber. Liverpool vil få førsterett på klubbens spillere, mens de i retur drar til Irland for treningskamper og får jevnlige besøk på akademiet.

St. Josephs Boys AFC melder på sine nettsider at de, sammen med Bray Wanderers som Liverpool-reservene møtte til treningskamp i går, har inngått et samarbeidsprosjekt med Liverpool FC

Avtalen skal fokusere på spillerrekrutering, og utvikling av spillere og trenere. Det har blitt avtalt at trenere fra Liverpool skal besøke klubbene, mens trenere og spillerne fra Bray og St. Josephs Boys skal besøke akademiet i Kirkby de neste to årene.

Liverpool har også sagt at de vil delta i en turnering som heter The Hibernia Trophy i august, i tillegg til å ta med seg juniorlag og reservelag til Irland for treningskamper.

George Forsyth i St. Josephs Boys sier han er glad for å få avtalen på plass, og gir Kenny Dalglish og Pat Devlin skryt for at det var gått i orden. Frank McParland på akademiet gleder seg også over avtalen.

- Irland har alltid produsert talenter, og vi er veldig glad for dette partnerskapet med disse klubbene, sier han i følge joeys.ie.