Lille holder døren åpen for permanent overgang

Lille-president Michel Seydoux antyder at den regjerende Ligue 1-mesteren kanskje vil hente Joe Cole på en permanent avtale etter sesongen. Fremragende kamp av Cole mot CSKA Moskva.

Joe Cole er utlånt til Lille for hele inneværende sesong. 30-åringen har tidligere sgt at han ikke utelukker å fortsette karrieren i Frankrike også etter 2011/12, og nå hinter Lille-president Michel Seydoux om at Lille vil vurdere å signere midtbanespilleren på permanent kontrakt.
- Det er ikke sikkert at han kommer til å forlate oss når hans kontrakt utløper her. Hvis han har en bestemt god følelse for Lille og vi kan komme med et interessant tilbud til ham... . Dette er noe vi skal se nærmere på, sier Seydoux til RTL.

Uefa.com melder at Joe Cole spilte en fremragende kamp da Lille vant 2-0 borte mot CSKA Moskva på femte spilledag i Champions League-gruppespillet. Joe Cole var involvert i begge scoringene. Ved mål nummer to spilte Eden Hazard en perfekt gjennombruddsball til Cole som lurte offsidefella. Han løftet ballen over keeper Gabulov, men ballen traff stolpen. Moussa Sow kunne enkelt sette inn returen.  Cole ble byttet ut i det 87. minutt.