Lite sannsynlig at Gerrard spiller

Liverpool Daily Post regner det som lite sannsynlig at lagkaptein Steven Gerrard vil bli involvert i morgendagens kamp mot West Ham. Lokalavisen tviler også på at Glen Johnson vil figurere mot sin barndomsklubb.

Gerrard er som kjent på vei tilbake etter en lyskeskade han pådro seg i bortekampen mot Chelsea, mens Johnson har slitt med en vond akillessene de siste dagene.

Fabio Aurelio er ifølge Daily Post defentivt uaktuell på grunn av en lyskeskade han pådro seg i bortekampen mot Sparta Praha, og Andy Carroll er heller ikke klar til spill etter lårskaden han pådro seg under spill for Newcastle i desember.

Luis Suarez vil imidlertid være tilbake på laget igjen, etter at han ikke var spilleberettiget i de to kampene mot Sparta.

Morgenavisen i Liverpool skriver at Liverpools medisinske stab vil foreta sene tester/undersøkelser av Martin Kelly, Daniel Agger og Sotirios Kyrgiakos, for å se om trioen som pådro seg skader i torsdagens 1-0 seier over Sparta har kommet til hektene igjen.

Agger kolliderte med Sparta-spissen Leonard Kweuke helt på tampen av kampen, og fikk en smell like under kneet.

- Dersom noen løper på foten din, blir den hoven. Jeg kan ikke fortelle Daniel at den ikke er hoven. Jeg tror ikke jeg kan bidra med noe psykisk når det gjelder denne skaden, sier manager Dalglish til Daily Post.

- Psyken er viktig for alle fotballspillere, og du må jobbe med det hele tiden. Slik er det for Daniel også. Han har vært fantastisk etter at han kom inn på laget igjen. Forhåpentligvis rekker han kampen, legger skotten til.

Dalglish håper også at Martin Kelly skal bli klar, etter at backen kjente antydninger til en strekk i baksiden av leggen i første omgang mot Sparta og kastet inn håndkledet i pausen.

- Han har vært et virkelig funn. Han har kommet inn på laget og gjort det veldig bra for oss som høyreback. Dermed har vi kunnet flytte Glen over på venstre. Martin har vært en skikkelig bonus for oss. Han kjente det strammet til øverst i baksiden av leggen. Han fortalte oss at han kjente det mens han gikk, så vi sa at han bare måtte fortsette å løpe, spøker Dalglish.