LIVECHAT med Ragnhild Lund Ansnes

Fra klokken 21.00 i dag kan du chatte med Ragnhild om boka “Liverpoolhjerter” og ikke minst spørre om den nye boka som handler om tidligere spillere på Anfield – “Liverpoolhelter”.

Det er bare litt under et år siden Ragnhild kom ut med sin første bok “Liverpoolhjerter” som solgte ut 5000 eksemplarer ganske så raskt. Andre opplag er for lengst er ute og boka kan fortsatt kjøpes her.

Liverpoolhjerter ble til etter at Ragnhild hadde reist land og strand rundt og snakket med både store og små supportere og samlet inn ca. tusen historier om supportere og hvorfor Liverpool FC er så viktig for så mange mennesker.

I den nye boka “Liverpoolhelter”, som er ute til høsten, stiller hun igjen spørsmålet: “Hva er det med Liverpool Football Club”? Denne gangen er det tidligere spillere som skal svare. Hun har allerede snakket med spillere som Kevin Keegan, Ian Rush, Ian Callaghan, Bruce Grobbelaar, Tommy Smith, Phil Neal og Jamie Carragher og mange flere. I morgen skal John Barnes grilles.

I følge henne selv har hun opplevd rene “Skavlan-effekten” i møte med Liverpools stor profiler. De har åpnet seg og delt mange historier og tanker i jakten på hva fotballen gjør med spillerne.

Følg oss her på Liverpool.no fra kl 21.00 og send inn dine spørsmål da.