Liverbirds Nes & Odal

Liverbirds Nes & Odal ble startet opp i desember 2010 av ivrige Liverpool-supportere fra Nes og Odal, som ønsket å utvikle Liverpool-miljøet i bygda. Ett av våre hovedmål er å samle så mange som mulig på kampdager for å skape ekte Liverpool-stemning, der fotball, sang og moro står i sentrum. Vi håper også at dette kan bidra til å få enda flere Liverpool-supportere her i bygda.


I august 2012 ble vi registrert i Brønnøysund med følgende formål: "Foreningens formål er å fremme samholdet mellom supportere av Liverpool FC gjennom samlinger på fast møtested, formidle informasjon om nære Liverpool-relaterte arrangementer, arrangere lokale aktiviteter som fotballturneringer og fotballquiz, bidra med kunnskap og hjelp til reiser, arrangere fellesturer, støtte og oppmuntre til økt aktivitet i barne- og ungdomsfotballen lokalt.

Da vi ikke har noe samlingssted i vårt nedslagsfelt, samles vi på Hydranten Pub på Jessheim. Her vil Liverpool sine kamper til enhver tid bli prioritert, og vises på puben sin storskjerm, og på en eller flere av tv-skjermene.

Vi er aktive på vår facebook-gruppe "Liverbirds Nes & Odal", og oppfordrer alle med tilknytning til kommunene Nes (på Romerike), Sør-Odal og Nord-Odal til å melde seg inn i gruppa for oppdateringer, info og diskusjoner. Vi har per tiden ca 350 medlemmer i facebook-gruppen.

For spørsmål og informasjon, ta gjerne kontakt med leder Geir Johnny Liverpool Larsen (tlf.nr. 452 32 108) eller nestleder  Mats Brandsegg (tlf.nr. 916 28 337).