Liverpool ansetter Operations Director

Liverpool FC melder at de har ansatt Andrew Parkinsom som klubbens første Operations Director.

AndrewParkinson vil rapportere direkte til administrerende direktør IanAyre, når han tar fatt på jobben den 5.september. Han vil ha detoverordnede ansvaret for kundeoppfølgingen på Anfield, og vil ledeog utvikle aktiviteter som går på kundeoppfølging, billetter,konferanser, banketter, stadionoperasjoner, museum og omvisninger.Han vil ha det overordnede ansvar for klubbens ulikeanlegg.

Parkinson kommer fra en stilling som toppleder forBluewater. Han begynte sin yrkeskarriere i 1989 som salgssjef forNAAFI. Der tilbrakte han seks år før han sluttet seg til Thorn UKsom salgssjef der. Etter flere forfremmelser sluttet han seg tilBluewater i 2003. Året etter ble han toppsjef i Touchwood, før hani 2007 vendte tilbake til Bluewater og en toppstilling der.

-Andrew har massevis med relevant erfaring, og noen nye ideer. Han vilfokusere på å forbedre opplevelsene til våre fans og kunder. Vifortsetter å vokse som forretningsforetak på alle områder, og deter viktig at vi henter inn den nødvendige kompetanse både på ogutenfor banen, slik at vi kan bli best mulig. Andrew er en ypperligtilvekst til vår toppledelse, sier administrerende direktør IanAyre i en kommentar til Liverpoolfc.tv.

- Dette er enspennende utfordring på et viktig tidspunkt i klubbens utvikling.Liverpool er et ikon innenfor sportens verden, med en fantastisk historie.Det er min jobb å bygge videre på det, og levere best muligeopplevelser for våre supportere, både på kampdager og iforbindelse med andre anledninger, sier Parkinson selv.

- Jegble oppdratt som Liverpool-fan, og min oldefar, Jack Parkinson,spilte spiss for klubben tidlig på 1900-tallet, så dette er enfantastisk mulighet for meg til å jobbe for en organisasjon sombetyr så mye for meg rent personlig, legger han til.