Liverpool FC ber om slutt på opptøyene

Liverpool-manager Kenny Dalglish og tre av klubbens sentrale spillere oppfordrer til ro i gatene og slutt på opptøyene som har foregått i Liverpool de seenste dagene.

- Byen har tatt store fremskritt de seneste årene. Ingen ønsker at vårt gjenopprettede rykte skal bli ødelagt av det vi har vært vitne til de seneste par dagene. For alles skyld, la oss få slutt på dette nå og la oss trekke sammen til det beste for hele samfunnet, uttaler Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Dette er en by som alltid har stått sammen i vanskelige tider og støttet hverandre. Hvis det er folk som tenker på å gå ut og skape problemer, så vær så snill og tenk om igjen. Samfunnet ønsker ikke at dere oppfører dere slik. Vi er stolt av hvordan Liverpool har tatt vei. Vi bør ikke la handlinger til noen få ha en slik innvirkning på resten av folkene som bor her og bryr seg om byen, sier Steven Gerrard .

- Vi har sett de skremmende scenene fra London og håpet at de ikke skulle spre seg til andre steder. Mens situasjonen virker roligere i London, må minoriteten av folk som har sviktet samfunnet i Liverpool forstå at slik oppførsel er uakseptabel, uttaler Glen Johnson.

- Det er opp til oss alle å gjøre det vi kan for å hjelpe til med å stoppe slike kriminelle handlinger og få disse folkene vekk fra gatene. Alle har jobbet så hardt med å endre byen. Vi ønsker ikke at dette skal overskygge det som har blitt oppnådd. Vær så snill, tenk på de som har blitt rammet av disse urolighetene og sett en stopper for dette nå, sier Jamie Carragher.