Liverpool res - Bolton res 3-1

I en underholdende reservelagskamp på The Academy i Kirkby vant Liverpool 3-1. Suso, Adam Morgan og Raheem Sterling nettet for Liverpool. 90 minutter for Jon Flanagan og Danny Wilson.

Liverpools lag: Martin Hansen, Jon Flanagan, Brad Smith, Andre Wisdom [kaptein], Danny Wilson, Conor Coady, Michael Ngoo, Michael Roberts, Adam Morgan, Suso (Craig Roddan 85), Raheem Sterling.

Ubenyttede reserver: Tyrell Belford, Emmanuel Mendy, Matty McGiveron, Jack Dunn.

Førstelagsaktuelle karer som Jon Flanagan og Danny Wilson starter kampen. Wilson har med andre ord blitt kvitt skaden som holdt ham utenfor troppen til ligacupkampen mot Stoke.

1.omgang:

1.min: Sol og vindstille i Kirkby. Fine spilleforhold. Kenny Dalglish og Steve Clarke er på plass for å se kampen.

2.min: Adam Morgan fyrer av fra drøye 16 meters hold. Like utenfor.

3.min: Adam Morgan kommer alene mot keeper, runder sisteskansen og legges i bakken. Ballen triller til Raheem Sterling, som setter lærkula i tomt mål. I stedet for å gi straffe til Morgan, dømmer dommeren frispark for Bolton for offside på Sterling. En gedigen dommertabbe, ettersom fellingen skjedde først!

7.min: Morgan skyter like utenfor fra kloss hold, etter innlegg fra venstre fra Sterling.

8.min: Bolton skaffer seg en corner. Suso får klarert.

15.min. Sterling med en håpløs avslutning over og utenfor etter et frispark-trekk. Dårlig utnyttet frispark av hjemmelaget.

16.min: Dommeren snyter Liverpool for en soleklar corner, når Coady skyter i ryggen på en Bolton-forsvarer, og ballen går i en høy bue over mål. Utrolig svak dømming!

19.min: Bolton med et farlig skudd fra 30 meters hold!

21.min: Michael Ngoo skyter et par meter utenfor fra drøye 18 meters hold.

23.min: Kjempesjanse for gjestene, som får gå relativt fritt gjennom Liverpool-forsvaret. Det klareres i siste liten.

25.min: Suso med en flott pasning til Adam. Spissen er helt alene med keeper, men får ikke stokket beina helt, før han skyter i stolpen og ut!

26. min: Morgan header høyt over etter innlegg fra høyre fra Jon Flanagan.

28.min: Suso skyter lavt fra drøye 16 meter. Rett på keeper.

28.min: Bolton kontrer. Blakeman skyter over og utenfor fra distanse.

33.min: Bolton header like utenfor når et frispark slås inn i feltet.

34.min: Liverpool får en corner. Alonso header unna for gjestene.

35.min: Sterling med et godt innlegg, men Bolton-keeper Lynch får bokset unna.

36.min: Suso slår et høyt frispark inn i feltet, men ingen røde når ballen.

37.min: Gjestene på et par farlige visitter. Først bommes det på en heading fra kloss hold, før det avsluttes i nettveggen fra skrått hold.

39.min: Sterling skjærer inn fra venstre avslutter i nettveggen fra distanse.

42.min: Corner for gjestene. Hansen bokser unna, før det skytes utenfor på volley fra 16 meters hold.

43.min: Wisdom forsvarer seg bra når gjestene kommer på et nytt forsøk.

44.min: Fantastisk veggspill mellom Suso og Sterling, men Sterlings avslutning fra kloss hold er dessverre for svak og triller utenfor.

46.min: Bolton kommer seg rundt på Liverpools venstreside, og Hansen får bare slått innlegget ut i feltet. Farlig sjanse!

Det står 0-0 til pause i Kirkby, etter en underholdende førsteomgang. Begge lag har skapt en rekke målsjanser. Liverpool har kanskje hatt de største, men gjestene har så absolutt vært med på notene. Adam Morgan ble snytt for et soleklart straffespark etter tre minutters spill. Meget slett jobb av dommer og linjemann, som i felleskap dømmer offside på Sterling når vingen setter ballen i mål på neste trekk.

2.omgang:

46.min: Bolton har forettat et bytte i pausen. Illiev inn for Sampson.

46.min: Wisdom slipper med tilsnakk for en tøff takling på midtstreken.

47.min: Corner til Bolton. Hansen bokser, men ikke skikkelig. Suso får klarert.

47.min: Liverpool kontrer. Suso avslutter utenfor.

49.min 1-0 SUSO: Ngoo får får frispark utenfor 16-meteren. Suso skyter via en spiller i muren. Ballen stusser i feltet og utmanøvrer keeper.

50.min: O'Halloran dribler seg forbi flere Liverpool-spillere i straffefeltet. Til slutt får han avsluttet fra kloss hold, men via en rød og til en resultatløs corner.

54.min: O'Halloran kommer til et godt innlegg. Etter en hodeduell får Liverpool klarert.

56.min: Sterling gjør backen til Bolton svimmel, men innlegget er for svakt.

58.min: Flanagan får tilsnakk av dommeren for en takling bakfra.

62.min 2-0: Flott pasningsspill av Liverpool. Coady spiller frem til Ngoo som finner Morgan med en stikker. Morgan setter ballen sikkert i mål alene med keeper.

65.min: Morgan på løp. Sterling forsøker på en stikker, men pasningen brytes av Boltons midtstopper.

68.min: Obadeyi kommer forbi Wisdom, men er i ubalanse da han slår innlegget. Ballen setter Wilson over eget mål fra kloss hold.

69.min: Bolton foretar sitt andre bytte. Irwin for Eckersley.

72.min 3-0: Fantastisk fremspill av Morgan ute på venstresiden. Raheem Sterling er nesten inne på 5-meteren da han avslutter på keeper, men plukker opp returen og setter ballen i mål fra spiss vinkel.

73.min: Tilbakespill til Martin Hansen. Liverpools keeper blir taklet hardt og ulovlig i det han skal klarere. Dansken blir liggende nede med det som ser ut som en smell i ankel.

77.min: Roberts mister ballen på midtbanen. Bolton kommer og får avsluttet. Hansen strekker seg og får slått ballen ut til høyre.

77.min 3-1 O'HALLORAN: Bolton kontrer. Odebayi får slått inn fra venstre. Wisdom rekker ikke opp i press. På innlegget setter O'Halloran ballen i mål. Wilson på etterskudd.

80.min: Corner til Liverpool. Suso legger inn. Morgan får ikke riktig retning på headingen.

81.min: Obadeyi herjer på Liverpools høyre side. Innlegget går forbi alle. Angrepet ender med at Blakeman avslutter over fra langt hold.

85.min: Craig Roddan for Suso.

86.min: Flanagan får gult kort for en tøff takling!

86.min: På det påfølgende frisparket får Liverpool klarert til corner.

87.min: Irwin igjennom, men Hansen får en hånd på ballen. Stor mulighet.

89.min: Alonso prøver å kopiere sin navnebror med å skyte fra omtrent midtbanen, men ballen går langt til side for mål.

90.min: Sterling avanserer inn i feltet, og blir lagt ned. Dommeren vinker spillet videre. Liverpool snytt for et soleklart straffespark.

SLUTT

Liverpool tok sin andre strake seier i Premier Reserve League. Rodolfo Borrell vant 3-1 mot Bolton, som sto uten seier på syv ligakamper denne sesongen. Liverpool skapte mange muligheter før pause, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene. I andre omgang ble de røde mer effektive. Scoringer av Suso, Adam Morgan og Raheem Sterling sørget for en solid seier. O'Halloran reduserte for "The Trotters". Liverpool burde hatt to straffespark, ett i hver omgang. Kenny Dalglish var nok fornøyd med at Jon Flanagan og Dany Wilson begge fikk 90 minutter. Krisztian Adorjan og Adam Hajdu var ikke involvert fordi de allerede har sluttet seg til Ungarn U19 for kommende EM-kvalifiseringsrunde. Stephen Sama og Toni Silva er på skadelisten.