Liverpool res - Chelsea res 3-1

Liverpoolreservene overbeviste, og vant fortjent 3-1 mot Chelsea på The Academy i Kirkby i dag. Raheem Sterling, Adam Morgan og Conor Coady scoret målene for de røde.

Liverpool (startoppstilling): Belford, Mendy, Smith, Sama, Wisdom [kaptein], Coady, Ngoo, Roberts, Morgan, Adorjan, Sterling.
Benk: McLaughlin, Stephens, Suso, Hajdu, Roddan.

Chelsea: Taylor, Kane, Magnay (Pappoe 51), Gordon, Deen-Conteh (Ince 75), Chalobah (Mitrovic 52), B. Clifford, C. Clifford, Lalkovic, Saville, Djalo.
Ubenyttede reserver: Russell, Prosenik

Reservelagskampen mellom Liverpool og Chelsea skulle opprinnelig ha blitt spilt  i går, men er altså flyttet til i dag. Avspark klokken 15.00.

Rodolfo Borrell gjør én endring i startoppstillingen fra tapet mot Newcastle. Emmanuel Mendy er tilbake fra karantene og går rett inn på høyrebackplassen istedenfor lovende Ryan McLaughlin. Suso spilte ikke mot Newcastle på grunn av landslagssamling med Spania U19. Midtbanespilleren er nå plassert på benken.

Andre Wisdom har for andre kamp på rad blitt tildelt kapteinsjobben som Conor Coady har hatt mot Swansea og i NextGen Series.

1.OMGANG

1-0 RAHEEM STERLING: Kantspilleren har sendt Liverpool i føringen på en avslutning fra like utenfor 16-meteren. Skuddet skiftet retning på vei mot mål.

Liverpool har vært mest toneangviende i starten av kampen. Keeper Taylor reddet flott fra Krisztian Adorjan like etter at Adam Morgan hadde et forsøk i stolpen.

2-0 ADAM MORGAN: Flott angrepsspill der Krisztian Adorjan og Raheem Sterling er involvert. Adam Morgan kan sette ballen i mål fra kloss hold. Liverpool dominerer.

PAUSE: 2-0 til pause. Flott omgang av Liverpool, men kunne ha scoret flere mål. Chelsea har vært svake og skapt svært lite.

2.OMGANG

De røde setter ballen i nettet for tredje gang, etter et strålende angrep, men linjedommeren har vinket for offside.

3-0 CONOR COADY: Raheem Sterling spiller frem Conor Coady, som setter ballen kaldt bak Chelsea sin målvakt til 3-0!

3-1 DJALO: Chelsea kontrer inn en redusering.

SLUTT: Liverpool vant kampen 3-1, og skal i følge rapportene ha levert en strålende forestilling.