Liverpool res - Everton res 2-2

Liverpool burde ha vunnet etter spill og sjanser, men greide i det minste å gjøre 0-2 ved pause til 2-2 etter scoringer av Suso og Saric.

Liverpools: Hansen, Flanagan, Wisdom, Mendy, Robinson, Thomas (Silva 46), Irwin, Roberts, Suso, Ince, Saric
Reserver: Chamberlain, Cooper, Sama, Coady

Evertons: Roberts, Browning, Garbutt, Bidwell, Forshaw, Nsiala, McAleny, Kinsella, Craig (Barrow 72), Baxter (Donegan 30), Vellios
Reserver: Fitzgibbon, Murphy, Forrester

2.min: Ukonsentrert spill av Robinson gjør at greske Vellios får sjansen fra 20 meter, men Hansen redder uten problemer.

10.min: Flanagan og Suso kombinerer fint på høyresiden, men Saric får ingen ordentlig touch på innlegget fra førstnevnte.

13.min: Robinson med langpasning til Suso, spanjolen skjærer innover men forsøket på å bende ballen opp i det motsatt krysset går over og utenfor.

16.min: 0-1 FORSHAW - Liverpools forsvarere kommer ikke tidsnok opp i Forshaw da han vender og kliner til fra 20 meter. Ballen fyker inn i krysset bak en sjanseløs Hansen. Utmerket scoring.

22.min:
Bra angrep da Irwin spiller fram Ince på venstresiden, men det er ingen røde til å ta vare på innlegget foran mål.

27.min: Suso får ballen i returrommet rett utenfor 16-meteren. Hardt presset skyter han like over.

31.min: Donegan inn for Baxter hos Everton, som må ut med en kraftig strekk.

41.min: Suso spiller kjapt til Irwin på løp etter et frispark, men ikke helt i balanse skyter han over.

42.min: 0-2 McALENY - Everton slår et frispark, det blir headet videre av store Vellios, og McAleny scorer med en god avslutning på halv volley.

45+2.min:
Straffespark til Liverpool, da venstreback Robinson faller helt nede ved dødlinja.

45+3.min: Michael Roberts brenner straffesparket foran The Kop, da skuddet er løst og lett å lese for Evertons keeper.

Pauserapport: Noe av et mareritt for de unge reservene, som har hatt det meste av spillet. Spesielt Suso, og også Irwin og Ince var vært involvert i noen bra kombinasjoner, støttet av høyreback Flanagan, men det mangler punch lengst fremme. Spissen Nikola Saric har blitt isolert og er ofte alene inne i straffefeltet når oppspillene kommer. Liverpool har heller ingen typisk spiss på benken som kan komme inn og støtte ham. Everton har vært dødelig effektive med to gode avslutninger på sine to sjanser. Liverpool hadde muligheten til å redusere på overtid da de fikk et billig straffespark, men forsøket til Roberts stod i stil med tidligere avslutninger i omgangen. Pep Segura må prøve å gjøre grep i pausen og sørge for at Liverpool får mer trykk lengst fremme.

46.min:
Toni Silva kommer inn for Conor Thomas. Det virker som om portugiseren starter ute på høyresiden, Suso spiller bak Saric på topp og Steven Irwin flyttes ned på sentral midtbane.

48.min: Donegan skyter fra drøyt 20 meter, men høyt opp på The Kop.

50.min: Saric har et bra raid langs dødlinjen, spiller tilbake til Suso, men hardt presset skyter spanjolen over.

Sammy Lee og Steve Clarke følger spent med fra tribunen.

56.min:
Silva er sterk da han skaffer seg plass og får skutt fra 18 meter. Keeper slår det harde skuddet til corner.

56.min: I etterkant av hjørnesparket prøver Irwin et spektakulært saksespark, men fra skrå vinkel redder keeper.

58.min: 1-2 SUSO - Liverpools playmaker får akkurat nok plass til å lade venstra fra 20 meter, og et kontrollert forsøk går inn ved bortre stolperot.

59.min:
Irwin spiller igjennom Silva, og alene med keeper skyter han utenfor. Meget stor sjanse.

65.min: 2-2 SARIC - Robinson finner Saric inne i feltet, dansken vender nydelig og avslutter med et skudd inne ved bortre stolperot.

66.min:
God langpasning fra Roberts mot Ince, som prøver å lobbe over keeper fra spiss vinkel. Bra forsøk like over.

69.min: Silva får et fremspill fra Suso, vender glimrende bort sin motspiller, men greier ikke å få ballen forbi keeper.

72.min: Craig ut og Barrow inn for Everton.

85.min: Tom Ince dribler godt inne i straffefeltet, og en blanding av skudd og overlegg går utenfor den bortre stolpen.

David Fairclough på LFC TV har valgt Suso som Liverpools beste spiller.

90.min: Ince skyter i en forsvarer, da han nok burde ha spilt til høyre og Toni Silva.

90+2.min: Nsiala hos Everton header over på en corner.

Sluttrapport: Trener Segura satte inn Silva i pausen og portugiseren bidro til at hjemmelaget ble sterkere framover med sine forseringer og løp. Steve Irwin inn på den sentrale midtbanen og Suso bak Saric gjorde også sitt til at Liverpool trykket skikkelig på de første 25 minuttene etter pause. En fikk belønningen gjennom gode avslutninger fra de to sistnevnte, men skulle og burde ha vunnet denne kampen totalt sett. Pep Segura vil likevel ha vært fornøyd med hvordan man løftet seg i 2.omgang.