Liverpool res - Man Utd res 2-2

Liverpool har blitt nummer tre i sin avdeling i reservelagsserien, etter at de i kveld spilte 2-2 mot Manchester United på Anfield. Jonjo Shelvey og Nikola Saric gjorde målene. Fem spillere fra førstelagstroppen var i aksjon.

Liverpools lag: Chamberlain; Mendy, Wisdom, Wilson, Irwin; Suso, Poulson, Shelvey, Ince; Cole, Ngog (Saric 46).
Ubenyttede reserver: Stephens, Roberts, Sokolic, Peterson.

Manchester Uniteds lag: Amos, Vermijl, Wootton, Gill, Brady, Norwood, James (Blackett 46), Petrucci, Ajose (Morrison 60), Obertan, King (Ekangamene 79).
Ubenyttede reserver: Devlin, Lawrence.

Fem spillere fra førstelagstroppen starter kveldens reservelagskamp mot Manchester United på Anfield. Det dreier seg om Joe Cole, Christian Poulsen, David N'Gog, Jonjo Shelvey og Danny Wilson.

Dette er årets siste seriekamp for reservelaget. Med seier i kveld vil Liverpool bli nummer to i Premier Reserve League Northern Group B. De vil da passere Sunderland på tabellen, og ende poenget bak avdelingsvinner Blackburn. Med tap eller uavgjort blir de røde nummer tre.

1.omgang:
1.min: Liverpool har avspark, og spiller mot Anfield Road End i første omgang. Gjestene for kjapt fatt i ballen, og skaper det første angrepet.

6.min: Stor sjanse på en kontring for Liverpool. N'Gog legger ballen flott på tvers langs sekstenmeterstreken til Tom Ince, men vingen bommer regelrett på ballen når han skal avslutte i god posisjon midt foran mål. Der burde den godeste Ince strengt tatt klart å avslutte på mål.

10.min: Suso lager et frispark når han holder King i trøya utenfor hjørnet av 16-meteren. Shelvey får klarert innsvingeren inn i feltet.

10.min: Liverpool går rett i angrep, og Joe Cole vinner en corner.

11.min: Wilson header over på Susos hjørnespark.

12.min: Cole finner N'Gog på løp. Franskmannen kommer seg inn i feltet, men tidligere Liverpool-junior Wootton får gitt til corner. Den blir resultatløs. Wootton er for øvrig gjestenes kaptein i kveld.

14.min: Kenny Dalglish, Steve Clarke, Sammy Lee og Ian Ayre er på plass på tribunen.

15.min: Irwin legger inn i feltet, men N'Gog makter kun å stusse ballen over dødlinja.

18.min: 0-1 AJOSE. Svakt forsvarsspill av Irwin, som lar Vermijl komme alt for lett forbi seg og til dødlinja. Det presise lave innlegget setter Ajose kontant i mål fra kloss hold.

19.min: Wilson blokkerer en Obertan-avslutning til corner, etter at King brukte Mendy som rundingsbøye.

22.min: Irwin er igjen på etterskudd på venstrebacken, men denne gangen får Shelvey ryddet unna når ballen spilles på tvers utenfor 16-meteren.

25.min: Suso utfordrer United-forsvaret, men pasningen til N'Gog blir for svak når franskmannen har inntatt en god posisjon.

25.min: Irwin på et offensivt raid. Kommer til dødlinja og legger inn foran mål. Petrucci er nær ved å sette ballen i eget mål, men keeper redder han fra en flause.

26.min: Obertan spiller vegg, og får en kjempesjanse alene med Chamberlain. United-spissen setter imidlertid ballen utenfor fra god posisjon.

27.min: Cole og N'Gog kombinerer i feltet, og Cole finner nesten franskmannen foran mål.

27.min: Poulsen med et skudd fra drøye 16 meter som går rett på keeper.

28.min: Petrucci går inn med strake bein mot Wilson, og får gult kort.

30.min: Cole finner N'Gog. Franskmannen tar seg forbi Wootton, men forsøker å legge inn foran mål når han heller burde ha avsluttet.

32.min: 1-1 SHELVEY. Joe Cole ruller et frispark fra 25 meters hold litt til side, og Shelvey skyter kontant lavt ned i høyre hjørne. Flott frisparkmål fra langt hold!

36.min: N'Gog kommer ikke høyt nok på et Irwin-innlegg fra venstre.

37.min: Suso og Ince forsøker å kombinere i trengt posisjon inne i feltet. Gjestene får imidlertid klarert.

39.min: Ajose med et godt og hardt skudd fra drøye 16 meter, men Chamberlain er med på notene og slår ballen ut til siden.

42.min: Mendy tar ingen sjanser, og header et Ajose-innlegg til corner.

43.min: Shelvey header Norwoods corner unna, og de røde får klarert.

45.min: Suso med en langball i retning Ince på løp inn i feltet, men vingen klarer ikke å kontrollere ballen og det blir utspill for gjestene.

45.min: Ett minutt lagt til.

Gjestene åpnet kampen best, og tok en tidlig ledelse etter svakt backspill av Steven Irwin. Manchester United har vært farlige på kontringer, og begge Liverpools sidebacker har til tider fått kjørt seg. Hjemmelaget tok imidlertid gradvis over mer og mer av banespillet, og det var slett ikke ufortjent da Jonjo Shelvey utlignet på et flott frispark der Joe Cole rullen ballen en drøy meter før Shelvey banket lærkula lavt inn i høyre hjørne med en herlig utoverskru.

2.omgang:
  46.min: Saric har kommet inn for for N'Gog. Gjestene har også gjort et bytte - Blackett inn for James.

54.min: Cole snapper en feilpasning, men går seg fast like utenfor gjestenes straffefelt. Svakt å ikke se bedre plasserte Ince på løp.

58.min: Wilson blokkerer når Ajose dribler seg inn i feltet og forsøker å avslutte.

58.min: Vermijl med et godt innlegg fra høyre, men heldigvis får ikke Ajose kontroll over ballen når han er fullstendig umarkert inne i Liverpools felt.

59.min: Suso felles like utenfor hjørnet av 16-meteren. Devlin bokser frisparket unna.

60.min: Shelvey med en lobb som lander på nettaket.

60.min: Gjestene bytter. Morrison inn for Ajose.

62.min: Saric legger tilbake til landsmannen Poulsen, men skuddforsøket er håpløst og går langt utenfor.

67.min: Kjempesjanse for gjestene, når King kommer alene mot Chamberlain. Wilson kjemper seg inn i situasjonen med hjelp av litt armbruk, og begge spillerne faller, samtidig som Chamberlain kaster seg inn i beina på duoen. Ballen treffer Wilson i kroppen, og triller mot streken. Chamberlain kommer seg imidlertid tilbake tidsnok og får reddet. King vil ha straffespark, men dommeren vinker spillet videre.

70.min: Obertan og King spiller vegg, og Obertan kommer alene med Chamberlain. Liverpool-keeperen gjør seg stor, og Obertans avslutning fra kloss hold går i kroppen på keeperen og til corner.

72.min: Irwin skjærer inn i banen og fyrer av et skudd som går langt utenfor.

76.min: Tom Ince faller i en duell like innenfor 16-meterstreken, og vil ha straffe. Dommeren vinker spillet videre.

76.min: Irwin kommer seg inn i feltet, og prøver å sett ballen i langhjørnet. Lærkula slår i en United-spiller, og går like utenfor krysset. Corner for Liverpool, som sløses bort.

78.min: Morrison og King er nær ved å tråkle seg fri i Liverpool-feltet, men Wisdom lar seg ikke lure.

78.min: Shelvey kommer seg til dødlinja, og legger fint 45 grader ut i feltet til Cole. London-gutten får imidlertid ikke skikkelig treff i en mget god posisjon.

79.min: United bytter. King ut. Ekangamene inn.

80.min: Cole vinner et frispark like utenfor hjørnet av 16.meteren.

81.min: Suso legger frisparket på tvers i banen, og Shelvey er nær ved å score fra drøye 16 meter. Amos er imidlertid med på notene.

82.min: Ince tråkler seg inn i feltet og misbruker en kjempesjanse alene med keeper.

84.min: 2-1 SARIC. Shelvey og Suso kombinerer fint, og sistnevnte legger på tvers i feltet til Joe Cole. Han skyter, og ballen er på vei langt utenfor når den treffer Saric i ryggen og endrer dramatisk retning. United-keeper Amos blir fullstendig utmanøvrert, og ballen havner i nettet.

86.min: Shelvey lager frispark like utenfor 16-meteren i en duell med Norwood.

87.min: 2-2 OBERTAN. Flott frispark av Norwood som treffer klokkerent i stolpen. Obertan er på plass på returen, og utligner.

88.min: Shelvey med et vilt skuddforsøk langt utenfor.

90.min: To minutter er lagt til.

90+1.min: Gjestene spiller seg til en corner ett minutt på overtid.

90+3: Suso og Saric er nær ved å kombinere seg gjennom United-forsvaret. Corner til Liverpool på over overtiden. Joe Cole får skyte fra drøye 20 meter etter hjørnesparket, men ballen går rett i en United-forsvarer.

Annen omgang var lenge en kjedelig affære, men tok seg opp i spenning og intensitet de siste 25 minuttene. Det så ut som Liverpool skulle stikke av med alle tre poengene når de fikk en litt heldig scoring i det 84.minutt. Men gjestene utlignet bare noen minutter etterpå, etter en frisparksituasjon. Av de fem spillerne fra førstelagstroppen som Liverpool benyttet i kveld, var det Jonjo Shelvey som var klart bestemann. Joe Cole lykkes med svært lite, og Christian Poulsen var heller ikke spesielt dominerende. David N'Gog spile til godkjent i den ene omgangen han fikk, og godkjent må også Danny Wilson få. Kveldens poengdeling betyr at Liverpool ble nummer tre i Premier Reserve League Northern Group B.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.