Liverpool-spillere kan havne på lån i Nacional

Liverpool forsøker å få til et tettere samarbeid med Nacional. Den uruguayanske klubbens direktør Alejandro Babli tror at en avtale kan være på plass i løpet av noen uker.

Liverpools fotballdirektør Damien Comolli fortalte tidligere i uken at Liverpool ønsker å knytte sterkere bånd til Nacional. Liverpool hentet nylig Sebstian Coates fra Montevideo-klubben, mens Luis Suarez også har en fortid der. Nacional-direktør Alejandro Balbi bekrefter at det i prinsipp er enighet om et utviklingsprogram. Det antas at avtalen vil gjelde for fem år.

- Vi skal møtes de neste ukene for å komme frem til en ordning om et utvekslingsprogram. Liverpool har sett mange talenter komme opp fra vårt akademi de seneste årene, ikke bare Luis Suarez og  Sebastian Coates, men 14 av de 23 som vant Copa America. De har uttrykt ønske om å etablere et formelt samarbeid, uttaler Alejandro Balbi ifølge Liverpool Echo.

Liverpool ønsker å hente flere spillere fra Nacional, mens Liverpool kan komme til å låne ut spillere til den uruguayanske klubben.

Kilde: Liverpool Echo, Rory Smith (Daily Telegraph)