Liverpool U18 - Blackburn U18 5-1

Liverpools juniorlag vant hele 5-1 hjemme mot Blackburn. Adam Morgan (2), Raheem Sterling, Conor Coady (str.), Krisztian Adorjan nettet for de røde.

Liverpools juniorlag sto med åtte seirer på rad før dagens hjemmekamp mot Blackburn i Premier Academy League, og takket være en solid 2.omgang gikk Rodolfo Borrells mannskap igjen av banen som seierherrer.

Bortelaget overrasket imidlertid de fremmøtte på The Academy i Kirkby med å ta ledelsen fra dødball etter 35 minutter. Liverpool responderte bra. Utligningen kom like før pause da Adam Morgan avsluttet lavt nede ved bortre stolpe.

Det hadde vært en vanskelig første omgang for hjemmelaget, men pausepraten til Rodolfo Borrell så ut til å ha vært vellykket. Raheem Sterling sendte de røde i føringen, før formspilleren Adam Morgan økte med en klinisk avslutning.

Krisztian Adorjan ble så felt innenfor 16-meteren, og Conor Coady var sikker eksekutør fra ellevemetersmerket. Krisztian Adorjan fastsatte sluttresultatet til 5-1 med en flott avslutning.

Patrik Poor og Craig Roddan var tilbake etter å ha mistet de to seneste oppgjørene på grunn av skade. Toni Silva sto over med skade, men Jake Hargreaves melder på Twitter at portugiseren bør bli klar til neste helgs kvartfinale mot Manchester United i FA Youth Cup.

Liverpool U18: Belford, Poor (Rafferty 76), Smith (King 81), Sama, Regan, Coady, Sterling, Roddan, Morgan (Walsh 68), Adorjan, Mukendi.
Ubenyttet reserve: Stephens.