Liverpool U18 - Cardiff U18 1-1

Liverpool U18 åpner Premier Academy League-sesongen med 1-1 hjemme mot Cardiff U18. Jordan Lussey nettet for de røde.

Liverpool U18 spilte uavgjort hjemme i Kirkby mot Cardiff i sesongens åpningskamp i Premier Academy League.

Bortelaget tok ledelsen fra straffemerket i det 59. minutt etter at innbytter Michael Wilson hadde handset i feltet. Jordan Lussey utlignet i det 75. minutt. Midtbanespilleren fikk et flott fremspill, holdt unna motspillerne og avsluttet flott fra like utenfor 16-meteren.

Svenske Kristoffer Peterson måtte ut med skade i første omgang. Adam Morgan spilte i NextGen Series i midtuken og fikk kun 45 minutter i dag.

Liverpool: Stephens, Aylmer, King, Rafferty, Regan, Baio, Peterson (Gainford 18), Dunn (Wilson 56), Morgan (Moli 46), Sumner, Lussey.
Ubenyttede reserver: Wearing, Mukendi.