Liverpool U18 - Manch City U18 2-1

Adam Morgan scoret et sent vinnermål da Liverpools juniorlag beseiret Manchester City 2-1 i Premier Academy League på The Academy i Kirkby.

Raheem Sterling scoret i første omgang, men Alex Henshall utlignet for gjestene på en utsøkt volley. Adam Morgan avgjorde kampen til Liverpools fordel i det 83. minutt. Spissen vendte opp på kanten av 16-meteren, før han avsluttet lavt i nærmeste hjørnet.

Rodolfo Borrells mannskap er nå ubeseiret på syv kamper foran møtet med Southend i 5. runde av FA Youth Cup mandag 14. februar.  Manchester City hadde kun tapt en av 16 ligakamper tidligere i sesongen, og lå på 2.plass på tabellen.

Liverpool U18: Belford, Poor, Smith, Sama, McGiveron, Coady, Sterling, Roddan, Morgan (Banton 83), Adorjan, Silva.
Ubenyttede reserver: Aylmer, Stephens, Sumner, Regan.