Liverpool U19 - Molde U19 3-0

Rodolfo Borrell sine gutter sløste fælt med sjansene i førsteomgangen, men Adam Morgan fikk omsider hull på byllen. De røde scoret to mål til på overtid, og sikret seg dermed sin andre seier i NextGen Series.

Rodolfo Borrell sitt lag slo Molde hele 4-0 da lagene møttes på Aker Stadion. Siden den gang har Liverpool både spilt uavgjort og tapt mot Wolfsburg, og bør vinne i dag dersom de skal ha sjanse til å ta seg videre i turneringen.

Kampen sendes på LFCTV Online, LFCTV, TV2 Sport 2 og på TV2 Sumo. Denne artikkelen kommer til å bli oppdatert med de viktigste hendelsene fra Anfield.

Liverpool: Tyrrell Belford; Ryan McLaughlin, Andre Wisdom, Matthew McGiveron, Brad Smith; Toni Silva, Conor Coady, Craig Roddan, Raheem Sterling; Suso, Michael Ngoo.

Benken: Joseph Rafferty, James Stephens, Krisztian Adorjan, Adam Hadju, Adam Morgan, Kristopher Peterson.

Molde, sortert etter draktnummer og ikke posisjon: Sivert Beinset, Christian Mork, Andreas Hollingen, Erik Hestad, Magnus Samnestrø, Ruben Vagen, Joakim Bjerkås, Krister Wemberg, Ole Martin Rindarøy, Sean Cunningham (kaptein), Ivar Furu.

Benk: Torgeir Janbu, Morten Wenaas, Marius Hansen Grotta, Espen Outzen, Marius Nergaard, Sander Svendsen.

1. omgang:
1. min: Molde sparker i gang førsteomgangen, og de røde angriper mot Anfield Road End i første omgang.

8. min: Liverpool roper på straffe når Ryan McLaughlin foserer fremover og går i bakken inne i feltet. Dommer gir ingenting, men kommer seg opp og får fyrt av et skudd mot nærmeste stolpe. Beinset redder komfortabelt.

12. min: Ngoo går høyest på en corner og Molde får så vidt avverget. God sjanse.

24. min: Toni Silva drar seg løs og skyter i stolpen. Han får ballen tilbake og fyrer løs enda en gang - denne gang redder Beinset til corner.

28. min: Raheem Sterling dribler seg inn i feltet og skyter over. De røde nærmer seg nå. Molde har ikke skapt noen ting.

34. min: Smart frisparksvariant av Suso og Sterling. Sterling kommer seg til linja og får slått inn, men Michael Ngoo sin avslutning går utenfor mål. Der burde den store spissen gjort det bedre.

37. min: Suso spiller frem Sterling som kommer seg fri og får kommet til skudd - men rett på Beinset som får reddet til corner.

42. min: Adam Morgan får instrukser på sidelinjen. Trolig kommer den giftige angriperen inn etterhvert.

45. min: Dommeren legger ikke til noe i førsteomgangen. Målløst til pause.

Pauserapport: Det har vært i denne førsteomgangen slik det stort sett har vært i hver kamp i denne turneringen. Liverpool har hatt en haug med sjanser, men får ikke ballen i mål. Sterling, Ngoo og Silva hadde alle flere store sjanser, men ingen har klart å få ballen i nettet bak Beinset. Molde har ikke skapt noe som helst, og defensivt har man kontroll. Trolig kommer Adam Morgan inn i andre omgang, og avslutningsferdighetene hans trengs helt fremst for de røde..

45. min: Liverpool gjør et bytte i pausen. Adam Morgan kommer inn for Suso. Molde har også gjort et bytte. Høyreback Bjerkås har gått av, og Nergaard har kommet inn. Nå angriper de røde mot The Kop.

46. min: Liverpool går rett i angrep og får et frispark i god posisjon. Raheem Sterling slår den lavt og hardt foran mål, og igjen har de røde en kjempesjanse foran mål uten at det ender med scoring!

52. min: Michael Ngoo med et kjemperaid. Drar seg inn i boksen og banker ballen i tverrleggeren! Nå er de røde uheldige.

52. min: Toni Silva går ned til linja og slår tilbake til Adam Morgan. Han prøver å finne seg rom og skyter, men skuddet blir blokkert og går ut til corner.

53. min: Coady forsøker seg på et langskudd og Beinset får tuppet den over tverrleggeren til corner.

60. min: Molde får et frispark langt ute, men går likevel på skudd - like utenfor! Molde sin største sjanse så langt.

64. min: Toni Silva med et flott raid på høyrekanten. Dribler seg forbi to mann inne i feltet og fyrer løs - men skuddet blir blokkert og går ut til corner.

66. min: Ny brent sjanse! Roddan spiller Raheem Sterling fint gjennom, men igjen setter han ballen rett på Beinset!

67. min: 1-0! Adam Morgan blir spilt gjennom av Ngoo - tar seg god tid, velger det lengste hjørnet og setter inn scoringen! Vel fortjent!

68. min: Raheem Sterling drar seg løs fra to mann og skyter fra 18 meter. Like til side for mål!

79. min: Coady får gult kort for holding. Samtidig tar Molde ut Hinderøy og setter inn Outzen.

83. min: Svenske Kristopher Peterson  får sin debut og kommer inn for Raheem Sterling.

86. min: Molde gjør sitt tredje bytte. Sander Svendsen kommer inn for Christian Mork.

90. min: 2-0! En gavepakke fra Molde-forsvaret. Adam Morgan snapper opp en feilpasning, får den på venstrebeinet og setterballen i mål før Beinset rekker tilbake i buret.

90+2. min: 3-0! Toni Silva med en flott prestasjon. Dribler seg fri, kommer inn i feltet, og setter ballen ned til høyre. En flott scoring av portugiseren.

90+3. min: Slutt!

Sluttrapport: Den andreomgangen startet slik den første startet, og det var frustrerende at de røde ikke klarte å få ballen i mål. Omsider så fikk Adam Morgan hull på byllen, med en flott avslutning etter et glimrende gjennomspill fra spisskollega Ngoo. Molde skapte ikke mye, men hadde en brukbar sjanse på et flott langskudd på frispark. På overtid fikk Morgan en gavepakke, og doblet ledelsen. De røde gikk rett i angrep igjen, og Toni Silva fikk omsider scoringen han fortjente etter nok et dribleraid. En god kamp, og fullt fortjent seier.