Liverpool uten representanter i U19-EM

Liverpool blir helt uten representanter i U19-EM, som går av stabelen i Romania i perioden 20.juli til 1.august. Det ble klart etter at Stephen Samas Tyskland i kveld tapte 1-0 for Tyrkia, samtidig som England ikke klarte å ta seg videre fra eliterunden tidligere i dag.

StephenSama startet som ventet i forsvaret for Tyskland U19, i kveldensgruppefinale i eliterunden i EM-kvalifseringen mot vertsnasjonenTyrkia. Tyskerne visste på forhånd at det ville holde med uavgjortfor å nå EM-sluttspillet. De misbrukte en gylden mulighet til å taseg videre til sluttspillet i Romania når de brente et straffesparkallerede etter 13 minutters spill, og midtveis i første omgangscoret Tyrkia kampens eneste mål på et direkte frispark. Sama blebyttet ut tjue minutter før slutt.