Lucas går for ny borteseier

Lucas Leiva håper at Liverpool kan sikre seg sin tredje strake borteseier i ligaen på Upton Park i morgen. Brasilianeren håper at Luis Suarez sin gjeninntreden på laget skal kunne bidra til det.

- Luis Suarez gir oss fart og mange kvaliteter. Han kan score mål, og det er synd at han ikke kan spille i Europa League. Det er bra for oss at han er tilbake mot West Ham. Han har sett god ut på trening, har funnet seg veldig raskt til rette, og kan bli en stor spiller for oss, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har hjulpet ham med språket, og han føler seg veldig trygg på seg selv, legger brasilianeren til.

- Vi er inne i en god kamprekke i Premier League, og forhåpentligvis kan vi fortsette på samme vis, ved å holde nullen igjen og slå West Ham.

- West Ham fikk en fin seier i FA-cupen på mandag, og har kjøpt noen nye spillere. Men slik vi selv har spilt i det siste, har vi en god sjanse til å vinne kampen.

- Vi spilte bra mot dem på Anfield, da vi vant 3-0. Men mye er endret siden den gang, både for dem og for oss, med nye managere. Vi har tro på oss selv, og reiser til London for å vinne.

Liverpools nummer 21 er også godt fornøyd med avansement i Europa League, på Sparta Prahas bekostning.

- Vi er fornøyde med resultatet. Det var ingen stor kamp fra vår side, men vi gjorde jobben og er videre til 1/8-finalen. Vi spiller Europa League for å vinne turneringen. Noen tar kanskje litt lett på den turneringen, men det gjør ikke vi. Både spillerne og staben ønsker å vinne den. Det skal spilles mange kamper før vi kan tenke på det, men vi ønsker å gjøre jobben som kreves. For meg er dette en sjanse til å vinne min første medalje med denne klubben, og det betyr mye. Det er en god turnering – kanskje ikke på samme nivå som Champions League – men det er likevel mange gode lag med, og vi må sørge for å gjøre det bra.