Lucas har signert ny kontrakt

Liverpool FC opplyser at Lucas Leiva har signert ny langtidskontrakt med klubben. - Han er nøyaktig den vi ønsker oss, uttaler Comolli. Dalglish er henrykt.

Lucas Leiva, som ble hentet til Liverpool i juli 2007, har skrevet under på en ny langtidskontrakt. Brasilianerens forrige avtale ville ha utløpt sommeren 2012. Fotballdirektør Damien Comolli hadde følgende å si til Liverpoolfc.tv etter kontraktssigneringen.
- Jeg er veldig, veldig fornøyd. Vi har snakket sammen i noen måneder nå, helt siden jeg kom til klubben

- Noe av det første jeg gjorde da jeg ankom, var å se på kontraktssituasjonen og se hva Lucas sto på. Jeg visste at vi måtte gjøre noe raskt fordi vi ikke hadde råd til å miste ham og vi ønsket ikke å miste ham.

- Hvis dere ser på hans kampantall, startet han 46 kamper i alle turneringer i fjor. I år vil det bli mellom 45 og 50. Han er nøyaktig den vi ønsker oss. Han har den rette mentaliteten, kvaliteten og innstillingen. Han forstår hva denne klubben handler om. Selv om samtalene pågikk ganske lenge, har han hele tiden sagt til meg: “Jeg ønsker å bli værende. Vi må finne en løsning.”

- Hans prestasjoner på banen for oss og med Brasil, samt hans innstilling viser hvorfor vi ønsket å beholde ham. Utenfor banen er han dessuten en flott proff, viser total oppofrelse og er dedikert. Det er alltid laget først når du snakker med Lucas.

- Feiringen i Sunderland sammen med spillerne etter at han hadde fått barn viser at de andre spillerne var veldig glade på hans vegne, og det viser at han er en lagspiller.

- Han kunne ha reist til mange klubber fordi han er høyt ansett i Europa, men han sa hele tiden at han ønsket å spille for Liverpool.

Damien Comolli mener ny kontrakt til Lucas er nok et eksempel på at Liverpool beveger seg i riktig retning.
- Dette viser stabilitet. Det vi gjorde i overgangsvinduet viste ambisjoner. Det vi gjorde med Lucas i tillegg til de andre spillere vi snakker med viser stabilitet. Vi ønsker å beholde kjernen av spillere vi har og som presterer bra.

Kenny Dalglish var også meget fornøyd med at Liverpool FC hadde signert Lucas Leiva på ny kontrakt.
- Vi er henrykt. Han er en knakende god gutt å ha her i fotballklubben, men han har ikke blitt signert på grunn av det. Han har blitt signert på grunn av det han gjør på banen. Etter at jeg kom inn har han vært en stor tilvekst for laget. Han har gjort det meget bra.

- Han har lille Pedro å se etter og nå også en ny kontrakt. Vi er henrykt på hans vegne fordi han er en ærlig, genuin fyr. Det reflekteres i måten han spiller på.

- Han er glad for å være her og spille for klubben. Han får alt han har fortjent i øyeblikket, inkludert å spille for Brasil, på grunn av det han gjør på banen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken