Lucas kåret til årets spiller

Lucas Leiva ble i dag kåret til Standard Chartered Liverpool FC Player of the Season for 2010-11.

Deter supporterne selv som har kåret Lucas Leiva til årets spiller iLiverpool FC gjennom en avstemning på Liverpoolfc.tv. Brasilianerenfikk 40% av de 129 774 stemmene. Dirk Kuyt (25%) og Pepe Reina (10%)ble henholdsvis nummer to og tre i avstemningen. På de nesteplassene fulgte Raul Meireles og Luis Suarez.

Lucas spiltetotalt 47 kamper for Liverpool i 2010/11, og scoret ett mål – motSteaua Bucharest i Europa League. 24-åringen har etablert seg somfast inventar på midtbanen.

-Jeg er veldig glad og skikkelig stolt over å ha blitt valgt tilårets spiller av fansen. Det viser at de virkelig setter pris påjobben jeg gjør for laget. Jeg akter å fortsette slik – med å gi100% i hver eneste kamp og forsøke å oppnå store ting med denneklubben. Jeg føler meg hjemme her, og ønsker å bli en vinner,uttalte Lucas til Liverpoolfc.tv da han mottok utmerkelsen påMelwood i dag.

- Jeg mener jeg har forbedret meg hver enestesesong, men denne sesongen har selvsagt vært spesiell for meg rentindividuelt, fordi jeg har vært stabil. Det er denne stabilitetenjeg har strevd for å finne tidligere sesonger.

- Jeg ervirkelig godt fornøyd med måten jeg har spilt på, og jeg ønsker åtakke mine lagkamerater. Uten dem kunne jeg ikke fått en slik pris.Jeg ønsker også å takke staben som har hjulpet meg hver eneste dagtil å forbedre meg, og fansen, for å bli valgt av dem er veldig,veldig viktig for meg.

- Dette kom uventet på meg. Starten påmin Liverpool-karriere var ikke den enkleste, men som jeg har sagttidligere, ville jeg ikke ha forandret på noe. De vanskelige tidenegjorde meg bare sterkere og sterkere, og jeg prøvde å forbedre meghele tiden. Det akter jeg å fortsette med.

- Nå ser jeg fremtil neste sesong, og vil forsøke å starte den bedre enn jegavsluttet denne sesongen. Jeg vil forsøke å hjelpe Liverpool til åoppnå store ting.

- Jeg ønsker å takke alle supporternesom stemte på meg. Neste sesong vil vi forsøke å gjøre allesupporterne lykkelige. Det er grunnen til at vi er her – å forsøkeå gi dem suksess.