Lucas spår flere mål fra Carroll

Etter geordiens to nettkjenninger mot Manchester City spår nå lagkamerat Lucas Leiva flere scoringer fra Andy Carroll før sesongen er over. Brasilianeren hyller også John Flanagan, etter 18-åringens gode debut.

- Alle er så glade for at Andy scoret. Han har prøvd uten å lykkes i noen kamper nå, og til tider har han vært uheldig, uttaler Lucas til Liverpool Echo.

- I denne kampen viste han hva han er kapabel til – ikke bare med hodet, men med føttene også. Den første scoringen er alltid den vanskeligste å få. Jeg er sikker på at han vil score flere mål i tiden som kommer, legger brasilianeren til.

- Han vil nå ha selvtillit foran de neste kampene. Nå er det bare opp til oss andre å skape sjanser for ham.

Lucas hyller også høyreback John Flanagan for en strålende debut.

- Vi vet laget savner spillere, men de som kom inn gjorde det bra. Spesielt Flano. Dette var en fantastisk prestasjon, ikke bare av ham, men av hele klubben som ønsker å avle frem unge spillere.

- Flano er en stillferdig gutt. Han liker å lytte og spørre om råd. Alle ute på banen prøvde å bidra til at han skulle føle seg komfortabel. Vi prøvde å være positive hele tiden, for vi vet hvor vanskelig det er å debutere. Han var fantastisk.

Lucas syntes også samarbeidet med Jay Spearing på midtbanen fungerte bra.

- Jay er også en veldig god gutt. Jeg er mer rutinert enn ham, så jeg gir ham råd på samme måte som jeg får råd fra spillere som Pepe og Carra. Han har gjort det veldig bra, og er enda en spiller til fra akademiet som fansen ønsker å se på banen.

- I denne kampen kunne alle se at Liverpool er på vei i riktig retning. Jeg er meget godt fornøyd med hvordan ting utvikler seg.

Liverpool er nå fem poeng bak Tottenham i kampen om femteplassen, og Lucas håper nå at laget kan spille like bra og få et like godt resultat borte mot Arsenal på søndag.

- Intensiteten i spillet vårt, spesielt i første omgang, var utrolig bra. Nå må vi forsøke å spille slik i alle kamper. Vi vet det er vanskelig, men det ser ut til at vi spiller bedre i de store kampene enn i de kampene hvor vi ser ut til å tro at det vil være enklere å ta poengene. Med Kenny ved roret har vi vunnet alle storkampene, mot Manchester United, Manchester City og Chelsea. Vi ønsker å vinne i fortsettelsen også, og forbedre vår tabellposisjon.