Lucas utvist da Brasil røk ut

Lucas Leiva ble utvist da Brasil røk ut på straffer mot Paraguay i kvartfinalen av Copa America.

Brasil er ute av Copa America etter å ha røket 0-2 mot Paraguay på straffer i kvartfinalen. Ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene verken i løpet av 120 minutter.

For Lucas Leiva ble det en meget trist exit fra Copa America. Mot slutten av første ekstraomgang, i det 102. minutt, ble midtbanespilleren utvist. Et masseslagsmål oppsto etter at to Brasil-spillere forsøkte å sparke bort ballen fra en paraguayaner. Lucas løp fram til situasjonen og skal ha stemplet en motstander på foten, samt slått lett til en spiller. Lucas mottok også noen slag i ansiktet. Dommer Sergio Pezzotta valgte å gi både Lucas og Paraguays Antolin Alcaraz rødt kort. Se situasjonen her på YouTube.

Etter 120 minutter sto det fortsatt målløst, og lagene måtte avgjøre kampen fra ellevemetersmerket. Brasil bommet på samtlige av sine fire første forsøk. Paraguay misbrukte det første, men scoret på de to neste, og dermed var Paraguay videre til semifinale med 2-0-seier i straffesparkkonkurransen.

Lucas Leiva kan nå pakke bagasjen og etter hvert returnere til Merseyside, mens for Luis Suarez venter semifinale med Uruguay mot Peru natt til onsdag.