Lysketrøbbel igjen for Gerrard

Daily Mail melder at Steven Gerrard er usikker til kampen mot Manchester United på grunn av et lyskeproblem. Andy Carroll i kamptroppen. Daniel Agger ryktes å være spilleklar.

Kenny Dalglish må bestemme seg for om han vil risikere Steven Gerrard mot Manchester United. Ifølge Daily Mail har kapteinen igjen fått problemer med lysken. Gerrard var tilbake mot West Ham forrige helg etter tre uker på sidelinjen med lyskeskade.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Fra Merseyside meldes det for øvrig om gode nyheter på skadefronten. Andy Carroll kan få sin debut mot Manchester United. Spissen har gått skadet siden han kom til Liverpool, men skal nå være klar for spill.  Rapportene tyder på at £35M-mannen vil starte på benken.

Daniel Agger fikk et spark under kneet mot Sparta Praha. Etter det vi erfarer er midtstopperen erklært skadefri til møtet med Alex Fergusons mannskap.

Raul Meireles måtte ut med en kneskade mot West Ham. Fabio Aurelio har vært ute siden han pådro seg en adductorskade i Praha. Begge er antagelig tilbake. Martin Kelly (hamstringskade) og Jonjo Shelvey (kne) er definitivt ute.

Skadenytt Manchester United
Manchester United må klare seg uten suspenderte Nemanja Vidic. Alex Ferguson har tidligere uttalt at både Rio Ferdinand og Jonny Evans er uaktuelle til kampen, slik at Wes Brown og Chris Smalling starter i midtforsvaret. Manchester Evening News melder imidlertid at Manchester Uniteds medisinske støtteapparat har jobbet febrilsk de seneste dagene for å få Rio Ferdinand klar. Ifølge skysports.com er Jonny Evans tilbake i trening, og dermed aktuell til kampen. Ferguson har også mulighet til å benytte John O’Shea i midtforsvaret med Rafael på høyreback.

Patrice Evra fikk en smell mot Chelsea, men blir sannsynligvis klar. Michael Owen er også tvilsom. Antonio Valencia har begynt å trene med førstelaget, men er et stykke unna comeback. Anderson og Ji-Sung Park er ikke tilgjengelige.