Man City res - Liverpool res 0-1

Liverpool vant 1-0 mot Manchester City i kvartfinalen av Lancashire Senior Cup etter scoring av Gerardo Bruna. Joe Cole spilte 1.omgang for John McMahons mannskap.

Liverpool tok en sterk og fortjent seier borte mot Manchester City i Lancashire Senior Cup. Gerardo Bruna scoret kampen eneste mål i det 34. minutt. Joe Cole og Danny Wilson spilte begge 45 minutter foran 1008 tilskuere på Ewen Fields. Liverpoolfc.tv melder at Joe Cole imponerte, men kåret likevel Tom Ince til Liverpools beste. Dani Pacheco var også mye involvert i det offensive for gjestene.

Liverpool: Gulacsi, Flanagan, Robinson, Roberts, Darby [kaptein], Wilson (Mendy 46), Bruna, Pacheco, Saric, Cole (Amoo 46) (Banton 78), Ince.
Ubenyttede reserver: Palsson, Bouzanis.

Manchester City: Gonzalez, Smith, McGivern, M Johnson (Kay 46), Wabara, Veseli, A Mancini, Tutte, Tchuimeni-Nimely (Ball 25), Guidetti, McDermott (Chantler 82).
Ubenyttede reserver: Karius, Roman.

1.OMGANG

1. min:
Bra oppbygning av Manchester City. Nimely skyter utenfor.

15.min: Saric avslutter, men City-keeper Gonzalez redder.

25.min: Nimely må ut med skade. Ball inn.

34.min 0-1 BRUNA: Gerardo Bruna setter en retur i mål fra kort hold. Joe Cole fikk en scoring annullert for offside like før. Liverpool leder fortjent.

PAUSE

2.OMGANG

46.min
: Joe Cole ble erstattet av David Amoo i pausen. Emmanuel Mendy inn for Danny Wilson. Manchester Citys Michael Johnson gikk også ut i pausen. Kay inn.

77.min: Guidetti misbruker en mulighet fra 9 meter.

78.min: Banton for Amoo.

82.min: Chantler inn for McDermott.