Man Utd res v Liverpool res 4-0

Vertene scoret fire ganger etter pause, i en kamp som var jevn inntil Suso ble utvist etter en snau halvtime. Flanagan og Wilson spilte hele kampen.

Liverpool: Hansen, Flanagan, Wisdom, Sama, Wilson, Roberts, Coady (Roddan 77), Suso, Eccleston (Silva80), Adorjan (NGoo 32), Sterling.
Reserver: Mendy, Belford.

Man U: Amos, M. Keane, Vermijl, Fryers, Wooton, Cole, Pogba, Gibson (Lingard 46), Diouf. W. Keane, Macheda (Petrucci 64).
Reserver: Jacob, Fornasier, Thorpe.

For de som savner Adam Morgan så har han trent med Liverpool U18 denne uka, og vil spille på juniorlaget i helgens kamp mot WBA.

Wisdom skal spille venstreback, med Sama og Wilson sentralt i forsvaret. Sterling tar venstreflanken, mens Suso er på andre siden og Adorjan sentralt bak Eccleston i et 4-2-3-1.

1.omgang:

6.min:
Raheem Sterling gjør det bra da han tilriver seg ballen nede ved dødlinja. Vingen slår tilbake til Nathan Eccleston, som prøver å bende ballen opp i bortre kryss, men et par meter utenfor.

10.min: Sterling, som har startet bra, prøver et skudd fra 20 meter men himmelhøyt over.

16.min: Diouf stormer framover og går forbi 2-3 spillere, men blir veldig alene og Hansen har ingen problemer med hans ambisiøse skuddforsøk fra langt hold.

18.min: Keane får vendt opp for United like innenfor straffefeltet, men skuddet mot borte stolperot går en meter utenfor.

19.min: Macheda får lov til å lade fra rundt 18 meter, men det harde skuddet går rett på Martin Hansen.

21.min: Et par herlige driblinger av Suso ute på venstrekanten, men isteden for å skyte selv er han uegostisk og slår mot en presset Adorjan som er ute av balanse da han skyter over og utenfor.

26.min:  Suso får direkte rødt kort, etter at han vant ballen rent på midtbanen i duell med Pogba, men hvor spillerne i etterkant prøver å komme løs fra hverandre. Etter samtale med linjemann viser dommeren Liverpools spiller ut, trolig som en vurdering av at spanjolen sparket ut mot spilleren til United, men det virket mer enn tvilsomt.

30.min: Hansen får problemer på et fremspill, men Sama gjør en utmerket jobb da han vinner duellen med Diouf og hindrer en sikker scoring.

32.min:  Et taktisk bytte av Liverpool da NGoo kommer inn for Adorjan hos Liverpool.

35.min: Cole skyter fra skrå vinkel ved kanten av straffefeltet, men et par meter utenfor nærmeste stolpe.

NGoo er flyttet opp alene på topp, mens Eccleston spiller på venstrekanten og Stirling har byttet til høyresiden i en 4-4-1 formasjon.

42.min: United stanger mot Liverpools forsvarsmur, men Pogba får til slutt muligheten fra 16 meter. Ballen sniker seg like utenfor bortre kryss. Nærme!

Pauserapport: I 25 minutter var dette en jevn kamp, hvor Liverpool hadde mest av ballen. De kreative spillerne Sterling, Adorjan og Suso hadde vært bra, men spissen Eccleston kom lite med i spillet og det ble skapt lite av farlige sjanser. Det gjorde ikke Man U heller, men fysikken og farten til Macheda og Diouf virket truende. Det hele ble snudd på hodet da Suso fikk direkte rødt kort etter at linjemannen påkalte seg dommerens oppmerksomhet etter noe som virket helt harmløst. Repriser bekreftet at det var en helt feil avgjørelse å vise ut spanjolen. Mer av spillet har vært på Liverpools halvdel de siste 20 minuttene, naturlig nok, men så langt har den bakre fireren til gjestene vært meget bra og stått i mot. De må fortsette å spille bra dersom dette skal holde i hva en vil forvente å bli en vanskelig 2.omgang.

2.omgang:

46.min:  Lingard kommer inn for Gibson hos Man U.

48.min:  1-0 W.KEANE - Liverpool greier ikke å få klarert skikkelig etter en corner og Keane feier ballen opp i nettaket.

53.min:
United får slått inn fra deres høyrekant, Hansen blir veik i lufta mot Mame Biram Diouf, men spissen header svakt over.

58.min: 2-0 LINGARD  - Et innlegg fra høyresiden til Man U går gjennom hele forsvaret til Liverpool og innbytter Lingard kan øke ledelsen med en sikker avslutning ved bortre stolperot.

63.min: 
Roberts driver godt fremover på en sjelden visit fra Liverpool, spiller ut til venstre hvor backen Andre Wisdom har blitt med fram, og han dunker ballen fra skrå vinkel i tverrliggeren og ned. Kapteinen uheldig som ikke reduserte der. 

64.min:  Petrucci inn for Macheda.

68.min: Diouf kommer seg forbi Wisdom, men Hansen er kjapt ute og redder forsøket som er fra kort men skrått hold.

70.min: Pogba skyter først knallhardt i stolpen etter at United har trillet ball rundt straffefeltet, og spiller i neste trekk Keane fri. Utrolig nok sender imidlertid spissen ballen utenfor alene med Martin Hansen.

73.min: 3-0 DIOUF - Spissen kommer seg løs fra Danny Wilson på et gjennomspill og sender ballen forbi  Hansen og inn via stolpen. Svakt av Wilson å la spissen runde seg så lett. 

75.min:
Sterling prøver seg med et skudd fra kanten av 16-meteren, men mer i håp enn tro og keeper tar ballen lett.

76.min: 4-0 DIOUF - Roberts blir for lett i en duell på midten, Diouf kommer i samme posisjon som sist og avslutter på samme måten.

77.min: Roddan inn for Coady.

80.min: Silva inn for Eccleston.

83.min:
Diouf skyter fra 20 meter, men er aldri i nærheten av å komme innenfor stengene.

84.min: NGoo greier å finne litt rom på kanten av straffefeltet, men får ikke ordentlig klem på skuddet.

89.min: NGoo kommer seg inn i feltet på en bra kontring fra Liverpool. Spissen går overende, og det hadde ikke vært umulig å dømme straffespark, med Liverpools ensomme spiss var så sliten at fallet ikke ble særlig "overbevisende".

Sluttrapport: Ikke uventet ble det vanskelig for mannskapet til Rodolfo Borrell med ti mann i en drøy time, men treneren vil likevel være skuffet over hvordan hans lag opptrådte i 2.omgang. Etter god defensiv innsats før pause, slapp man inn fire mål i de siste 45 minuttene og en kan hevde at alle scoringene var av det noe billige slaget. Ikke minst på Liverpools venstreside kom gjestene fram og viktige dueller ble tapt. På høyresiden var Jon Flanagan solid og etter vår mening Liverpools beste spiller kampen sett under ett. Utvisningen av Suso var uten tvil et vendepunkt i kampen, etter noe som synes å være et uhell mer enn noe annet da motspilleren fikk spanjolens støvel i ansiktet.