Mancini forsvarer Balotelli

Roberto Mancini tar innbytter Mario Balotelli i forsvar, og mener at det var Liverpool-spillernes skyld at City-angriperen ble utvist sju minutter før full tid.

Italieneren klarte å pådra seg to gule kort på 18 minutter, og måtte ta en tidlig dusj. Etter kampen skal City-spilleren ha knust en garderobedør i sinne.

City-manager Roberto Mancini synes det første gule kortet til Balotelli var helt greit, men mener at Liverpool-spillerne snakket på Balotelli det andre.

- Det andre gule kortet er ikke korrekt idømt. Jeg er ikke enig i at det var noe gult kort. Dommeren hadde ikke tenkt å gi gult kort. Han gjorde ingen tegn til å trekke det opp før Liverpool-spillerne begynte å klage.

- Hver eneste gang Mario gjør noe, er det mange spillere der for å provosere ham. Jeg så at dommeren ga frispark, men han gjorde ikke tegn til å gi kort før Liverpool-spillerne begynte å syte. Jeg har sett det om igjen, og for meg er det ingenting å gi gult kort for.

- Slike situasjoner er det mange av i hver eneste kamp i Premier League. Ikke alle blir belønnet med gult kort. Han beveget armen sin, og Skrtel var som en ung spiller som gikk i bakken. Det var ikke bra av ham.

- Mario må være oppmerksom hele tiden, for han vet at det er mange spillere som vil provosere ham. Det er ikke riktig. På grunn av det røde kortet fikk Liverpool en del sjanser mot slutten.

Om påstandene om at Balotelli hadde ødelagt en dør i bortegarderoben hadde Mancini følgende å si:

- Det kjenner jeg ikke til. Dersom han har ødelagt en dør, betaler han for den, akkurat som han betalte før ødeleggelsene i huset sitt etter fyrverkeriepisoden.

- Jeg er glad på spillernes vegne, for de siste ti minuttene lot vi dem få 2-3 sjanser, og Joe Hart berget et viktig poeng for oss.

- Vi spilte i Napoli for tre dager siden, og det var forskjellen på oss og Liverpool, fordi de var godt opplagt, mens vi ikke var 100%.

- Det var viktig å spille en god kamp, og prestere. Vi forsøkte å vinne, men det er ikke lett på denne banen fordi Liverpool er et sterkt lag.