Mancini roser Dalglish

Manchester City-manager Roberto Mancini var full av lovord om Liverpool-boss Kenny Dalglish på pressekonferansen før lagenes møte på Anfield mandag kveld.

- Kenny er en fantastisk manager. Han var dessuten en utrolig spiller; jeg husker ham veldig godt, skryter Mancini.

Italieneren mener Liverpool er et bedre lag nå enn de var i august. I det omvendte oppgjøret på Eastlands vant Manchester City 3-0, men Mancini tviler på en gjentakelse av det resultatet. City-sjefen trekker blant annet frem Merseyside-lagets gode hjemmeform.

- De har mistet to gode spillere i Javier Mascherano og Fernando Torres, men de har kjøpt Luis Suárez og Andy Carroll. De har også flere gode spillere. Liverpool er et sterkt lag, spesielt på hjemmebane. Det kommer til å bli en veldig tøff kamp, konkluderer Mancini ifølge engelske medier.

Gareth Barry, Edin Dzeko og James Milner er alle med i kampen om en plass i startelleveren mot Liverpool. Roberto Mancini kan også glede seg over at venstreback Pablo Zabaleta har returnert til England. Argentineren har vært i hjemlandet for å besøke faren - som nylig ble alvorlig skadet i en bilulykke.

Kantspilleren Adam Johnson, som herjet i 5-0-seieren over formsvake Sunderland, vil ventelig starte oppgjøret på Anfield.