Månedens mål av Meireles

Seiersmålet på Stamford Bridge av Raul Meireles ble kåret til månedens mål. Norsk 15-åring tilbake fra treningsopphold på akademiet. Paul Konchesky snart skadefri.

Meireles i scoringsform
Scoringene til Raul Meireles mot Chelsea, Stoke og Wigan toppet avstemningen som liverpoolfc.tv hadde over månedens mål i februar. Seiersmålet som portugiseren satte inn på Stamford Bridge tok prisen med 43 prosent av stemmene.


Samale Wais tilbake fra Kirkby
15 år gamle Samale Wais fra Drøbak/Frogn (DFI) er tilbake etter et treningsopphold på Liverpools ungdomsakademi.

- Det er ikke hvem som helst som får dra dit på treningsopphold. Jeg var der borte selv, og nivået var veldig høyt. Han ble jo invitert, og det er stort, sier hovedtrener i DFI Frode Birkeland til Østlandets Blad.

- Nå har Liverpool sett Samale 12-15 ganger på trening, men det er en lang vei å gå før en eventuell kontrakt. Det var seks andre spillere på prøvespill denne uken, og flere av dem har vært der før også. I en så stor klubb må man sees i mange sammenhenger før en eventuell kontrakt, fortsetter Birkeland.

- Det beste for han nå er å spille en sesong med A-laget til Drøbak. Det er nok en fordel å være i et trygt miljø, så lenge det sportslige nivået er godt nok.


Konchesky kan bli klar til helgen
Utlånte Paul Konchesky har måttet stå over de to siste kampene til Nottingham Forest med en hamstringstrekk, men kan bli klar til neste kamp mot Hull på lørdag.

- Det er en mulighet for at Paul kan bli klar til helgen, bekrefter manager Billy Davies.