Månedens spiller sikter mot West Brom

Martin Kelly ble av fansen valgt til Standard Chartered LFC Player of the Month for februar. Han håper å være tilbake i aksjon mot West Bromwich 2. april.

Martin Kelly ble fansen valg som månedens spiller for februar etter at han fikk 37 prosent av stemmene i en avstemning på Liverpoolfc.tv. På de neste plassene fulgte Luis Suarez og forrige måneds vinner Raul Meireles. 20-åringen har vist flott form i hele februar, og spilte fem kamper før han nå må belage seg å være på sidelinjen med en hamstringskade i hele mars.
- Det er et stort privilegium. Måneden gikk bra for meg bortsett fra skaden mot West Ham. Det er godt å få fansens stemmer, og jeg er glad for å få prisen, uttaler Martin Kelly til Liverpoolfc.tv. 

- Jeg er fornøyd med hvordan jeg har spilt. Skaden er et mindre tilbakeslag, men når jeg kommer tilbake i trening, kan jeg forhåpentligvis vise hva jeg er god for og få min sjanse igjen.

Høydepunktet for både Kelly og Liverpools supportere i februar var 1-0-seieren mot Chelsea på Stamford Bridge.
- Chelsea-kampen var muligens høydepunktet for meg. Det var en flott laginnsats, og vi fortjente seieren.

- Å se på de tilreisende supporterne etter kampen var fantastisk. Jeg vet at min far var der, og han likte det. Støtten fra supporterne er strålende i Liverpool, og det ble komplett med den seieren.

Det er ikke bare fansen som har anerkjent Kellys form. Manager Kenny Dalglish har også kommet med lovord om backen på flere pressekonferanser.
- Det er strålende av en manager som Kenny å si slikt. Det er flott å spille under en slik legende.

- Det gjør det litt lettere å vite at manageren har tro på det jeg gjør, men jeg må ta vare på sjansen og vise ham at han bør beholde troen på meg.

Dessverre mister Martin Kelly hele mars på grunn av en hamstringskade han pådro seg mot West Ham. Han håper å være tilbake i aksjon til møtet med West Brom 2. april.
- Det var nedslående å bli skadet, men du kan ikke dvele ved det. Du må legge det bak deg. Vi har et bra medisinsk støtteapparat her, og jeg har begynt å løpe allerede. Så det ser bra ut. Jeg kan ikke vente med å trene og spille.

- Jeg er på rett vei. Jeg tror enda tre uker vil være målet for å være tilbake i trening, så jeg tror West Brom-kampen vil være den jeg sikter mot.

- Vi har fortsatt mye å spille om. Vi må vinne så mange kamper som mulig i Premier League og forsøke å få et resultatet mot Braga og gå langt i den turneringen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken