Marsh angrer på kritikk av eget lag

U18-trener Mike Marsh angrer på at han omtalte eget lag i vel harde ordelag etter sist helgs tap for Bolton.

Etter å ha reflektert over 2-1 tapet, konkluderer han med at han var vel kritisk. Marsh innrømmer at han fortsatt er skuffet over sesongens tredje tap, som inkluderte en utvising av Kristoffer Peterson tidlig i annen omgang.

Marsh sier nå at hans elever kan gå til lørdagens kamp mot Manchester City trygge på egne ferdigheter.

- Guttene har trent veldig bra i flere uker, og når jeg ser intervjuet jeg ga etter kampen sist helg, så var jeg trolig for kritisk til prestasjonen, uttaler Marsh til Liverpool Echo.

- Et par av de tingene vi trente på forrige uke ble ikke praktisert i kampen mot Bolton. Men min reaksjon etterpå kom nok som resultat av frustrasjon. Jeg savnet energien og entusiasmen vi har til vanlig.

Marsh skryter imidlertid av midtbanespiller Lewis Hatch, som avsluttet kampen mot Bolton som kaptein.

- Lewis var den beste spilleren på banen med god margin. Han avsluttet kampen som kaptein på lørdag, og slik han fremstår nå vil han beholde kapteinsbindet.

- Nå får vi 3-4 spillere tilbake etter gårsdagens kamp i NextGen Series i morgen tidlig. Vi er heldige at disse kjører samme treningsprogram.

Lørdagens motstander er altså Manchester City, som leder gruppe C i akademiligaen på målforskjell foran Wolverhampton.

- Vi så dem i aksjon mot Manchester United tidligere i sesongen, og mot Everton sist uke. De slo Everton 4-2, så det blir en tøff kamp på lørdag, erkjenner Marsh.