Marsh gleder seg til sesongstart

Mike Marsh er ny U18-trener av året. Den tidligere forsvarsspilleren gleder seg nå til å lede sitt unge mannskap ut i offisiell kamp i morgen.

- Første kamp nærmer seg med stormskritt, og alle som er involvert med U18-laget gleder seg til seriestart, sier Marsh til Liverpoolfc.tv.

- Vi føler vi har tatt flere steg i riktig retning de siste ukene. Vår siste treningskamp mot Watford i helgen ga oss en bedre pekepinn på hvor vi står som lag, legger han til.

- Alle har fått spilletid under preseason, og har fått vist seg frem med tanke på den kommende sesongen. Vi har spilt åtte kamper – noe som kan høres mye ut – men jeg føler vi trengte så mange med det store antallet spillere vi har. Det er over 20 spillere i troppen, og de gleder seg etter å komme i gang nå. Vi er klare til å gjøre en god start.

- Det har blitt gjort mye ut av at vi har scoret 34 mål i sommerkampene, men i de første kampene spilte vi mot lag som er et stykke under det nivået vi møter til vanlig. Mot slutten av preseason scoret vi ikke så hyppig, fordi kvaliteten på motstanden var bedre. Vi klarte bare ett mål mot Middlesbrough, og vi klarte ikke å score mot Watford. Jeg sier ikke at vi ikke hadde fortjent å score flere i de to kampene, for det mener jeg vi burde ha gjort.

- Sett under ett mener jeg vi beveger oss i riktig retning, og det er alltid hyggelig å score mål samtidig som du holder buret rent selv.

- Det er ingen hemmelighet at vi har en rekke gode angrepsspillere i troppen, men vi har også jobbet hardt i de bakre rekker. Vi har jobbet mye med våre defensive formasjoner hver eneste uke, og jeg mener det har betalt seg i de siste par kampene.

- Nå er vi klare for sesongens første kamp mot Cardiff i morgen. Vi føler oss klare for utfordringen, og jeg føler meg trygg på at vi er i god nok fysisk form.

- Skal jeg være ærlig, så vet jeg ikke mye om dette Cardiff-laget. Men jeg er sikker på at de vil være fysisk sterke. Det er vår jobb å være klare for dem.

- Jeg har hatt min startellever i tankene den siste måneden, men jeg er kun 80% sikker på hvem som kommer til å starte. Prestasjonene til individuelle spillere den siste tiden har ført til at et par spillere trolig kommer inn, mens et par andre nå er ute. Vi er nesten der vi skal være, så nå handler det kun om detaljer frem mot avspark. Vi gleder oss.