Marsh sikter mot første hjemmeseier

Liverpool-juniorene har ennå ikke vunnet på eget gress i Kirkby. Det vil trener Mike Marsh gjøre noe med når Manchester United-juniorene kommer på besøk i morgen formiddag.

- Vi kunne ha vunnet alle hjemmekampene våre, men ting har gått litt imot oss på hjemmebane, sier U18-trener Mike Marsh til Liverpools offisielle nettsted.

Han sikter mot å snu trenden når erkerivalen fra Manchester kommer på besøk. En reprise av 6-0-destruksjonen forrige sesong, har han imidlertid liten tro på.

- Det var et veldig godt resultat, men Man United stilte med ungt lag fordi de forberedte seg til Youth Cup-finalen. Flere av spillerne som spilte mot oss den gangen, vil trolig være i aksjon mot oss på fredag.

Manchester-laget har tapt de tre siste U18-matchene, men Marsh forventer likevel et tett og jevnt oppgjør i Kirkby.

- Møtene med Manchester United krydrer hverdagen. Det ville vært stort for guttene å vinne, men ingen er nervøse og går rundt og tenker på at vi ennå ikke har vunnet på hjemmebane, fortsetter Liverpool-treneren.

Marsh er fornøyd med sesongstarten sett under ett.

- Vi er fornøyde med tingenes tilstand. Vi forsøker å spille slik fotball som et Liverpool-lag skal, og hvis vi klarer å fortsette på den måten, vil vi bli enda bedre.

På fredag tror han på et møte mellom to lag med flere likheter.

- Manchester United er litt som oss. De holder seg innenfor regelverket, og benytter spillere som holder U18-alder. Jeg har mye til overs for måten de praktiserer akademifotball på, avslutter Marsh.

U18-oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United har avspark på Kirkby klokken 13.00 norsk tid. LFC TV sender kampen direkte, og sendingen starter en halvtime før avspark. Oppgjøret blir også direktesendt på nett.