Marsh skryter av Belford

U18-trener Mike Marsh skryter av keeper Tyrell Belford etter at hans lag slo til med en sterk borteseier over Manchester City i helgen.

Scoringer av David Moli, Jordan Lussey og Jack Dunn ga Liverpool en flott 3-1 seier. Dermed er U18-laget fortsatt ubeseiret på bortebane denne sesongen, etter å ha spilt hele sju kamper på fremmed grunn.

Keeper Tyrell Belford skal ha en stor del av æren for at det ble seier mot City i helgen, etter at han reddet et straffespark fra Albert Rusnak.

- Tyrell er en fantastisk keeper. Det er grunnen til at jeg benytter ham. Selv om han fortsatt ikke har fylt 18 år utstråler han en trygghet der bak, uttaler trener Marsh til Liverpool Echo.

- Han reddet et straffespark. Et straffespark som trolig ikke skulle vært gitt. Dommeren så i alle fall noe jeg ikke så. Ballen traff Matty Regan på albuen, slik at han blokkerte et skudd. Tyrell reddet uansett.

- Han slapp inn ett mål, men det var først etter at han hadde gjort en strålende redning på en avslutning fra kloss hold. Han hadde en god dag, og det gleder meg.

Marsh var meget godt fornøyd med responsen til sine spillere etter hjemmetapet for Bolton forrige helg.

- Det var en perfekt respons. Vi spilte bra til tider, og fikk vår belønning. Vi skapte sjanser, gjorde tre mål, og for første gang på lenge kunne vi fryde oss over en komfortabel seiersmargin. Jeg synes vi fortjente seieren.

I morgen står en ny storkamp på programmet for U18, borte mot Manchester United.

- Slik akademisystemet er nå, vil vi spille slike kamper hver uke. Dette er en fantastisk mulighet, og jo flere slike kamper vi spiller, jo bedre er det, sier Marsh.