Mavinga ser ut til å havne i Rennes

Chris Mavinga ser ut til å velge Rennes foran belgiske KRC Genk, hvor han var utlånt til forrige sesong. Forsvarsspilleren er for tiden opptatt med forberedelser til U20-VM.

KRC Genk har tidligere offentliggjort at de har blitt enig med Liverpool om en permanent overgang for Chris Mavinga. Forsvarsspilleren ser imidlertid ut til å havne i Rennes. Pierre Dréossi, daglig leder i Rennes,  opplyser til den franske avisen Ouest-France at 20-åringen kan komme til å skrive under for franske Ligue 1-klubben allerede tirsdag. Antatt overgangssum er 1 million euro.

Chris Mavinga har de seneste tre ukene vært opptatt med forberedelser til U20-VM med Frankrike, og tre treningskamper har vært innlagt. Det franske militærlandslaget ble beseiret 6-2 , mens klubblaget FC Nantes ble slått 3-0. I går måtte Ekvatorial Guinea strekke våpen med 0-2. Det franske fotballforbundet har ikke oppgitt lagoppstillinger fra kampene. På torsdag setter Frankrike U20 kursen for Colombia der U20-VM skal spilles fra 29. juli til 20. august.