Maxi trives godt i Liverpool

Maxi Rodriguez har, trass i fire scoringer på de to siste kampene, slitt mye benk etter at Kenny Dalglish tok over som manager. Argentineren, som har kontrakt med klubben til 2013, trives imidlertid godt på Merseyside, og har ingen intensjoner om å forlate klubben.

- Jeg er virkelig godt fornøyd med tingenes tilstand her. Folk har behandlet meg veldig bra. Livet vi lever her, livsstilen, er veldig forskjellig fra det jeg var vant med etter ni år i Spania, men jeg setter pris på alt. Hvordan kan jeg ikke sette pris på det? Jeg er en i flott klubb, og det er flott å spille her, sier 30-åringen til Liverpool Daily Post.

Maxi startet sin første kamp siden 6.mars da han gjorde hat-trick i 5-0 seieren over Birmingham. Det ga ham fornyet tillit fra start mot Newcastle, og argentineren svarte med å score i den kampen også. Dermed er flankespilleren oppe i sju scoringer denne sesongen. Samtlige i ligaen.

- Det viktigste er at vi vant mot Newcastle, og at vi fortsatt har sjansen til forbedre vår posisjon i ligaen. Jeg kan selvsagt kun snakke for meg selv, men som en spiller som er inn og ut av laget har jeg likevel selvtillit. Jeg har alltid hatt tro på meg selv og mine ferdigheter, og manageren vet jeg er klar til å spille når han måtte trenge meg. Om jeg spiller eller ei er ikke av betydning. Det er laget som er viktigst.

Maxi mener at klubben som helhet fikk selvtilliten tilbake med Dalglish sin inntreden. Nå håper argentineren at laget skal klare å kapre femteplassen og kvalifisere seg for neste sesongs Europa League.

- Man kan se at hele laget har stor tro på seg selv nå. Alt stammer fra resultatene. Hadde laget oppnådd bedre resultater i begynnelsen av sesongen, ville vi ha stått her og snakket om andre ting nå. Men nå er Kenny her, og han er en manager som vet alt om fotball. Han har gjort alt som gjøres kan, og er en veldig intelligent mann. Han lærer oss om alle de forskjellige aspektene ved spillet.

- Jeg har spilt i UEFA-cupen med Atletico Madrid og Espanyol. Det er ikke det samme som å spille i Champions League – som er den største turneringen, turneringen som alle ønsker å spille i – men dette laget er i en posisjon hvor vi kan klare å kvalifisere oss for spill i Europa, og det er et mål vi må forsøke å nå. Alle turneringer er viktige, uansett hva de heter, og det er viktig for spillerne å få spilletid.

- Alle drømmer selvsagt om å spille i Champions League. Ikke bare spillerne, men alle klubber også. Det er hvor Liverpool ønsker og fortjener å spille. Men for øyeblikket er ikke det realistisk, så da må det være vårt mål å komme med i Europa League. Kommer vi med i den turneringen, vil vi spille i den for å vinne den.