McAllister: - Alle tegn er oppmuntrende

Gary McAllister, assistentmanager i Aston Villa og tidligere spiller i Liverpool, sier at de seneste rapportene om Gerard Houlliers brystsmerter er positive. Uklart når franskmannen er tilbake på jobb.

Aston Villa-manager Gerrard Houllier ble i forrige uke sendt til sykehus på grunn av brystsmerter. Gary McAllister hadde ansvar for Aston Villa i helgens 1-1-kamp mot Stoke.
- Noen i staben reiste for å besøke Gerard i formiddag. Jeg så ham i går kveld og et par ganger i løpet av gårsdagen, uttalte Gary McAllister i går ifølge Liverpool Echo.

- Jeg snakket med ham før avspark. Hans største bekymring var som alltid spillerne. Han vil at de skal prestere bra. Jeg reiser opp på sykehuset nå.
Alle signalene er oppmuntrende. Han har litt farge i kinnene og ser ikke ut som en kar som har hatt noen tøffe dager.

Houlliers navn ble sunget av Liverpools supportere på Anfield lørdag. McAllister vet ennå ikke når manageren som vant en historisk cuptrippel med Liverpool, kan reise hjem fra sykehuset.
- Det kommer til å bli styrt av spesialister. Vi blir totalt styrt av dem. Det kommer ikke til å være en beslutning fra Gerard eller Aston Villa om når han kan komme tilbake. Han slipper operasjon denne gang. Det blir hvile og medisiner.

I løpet av sin tid i Liverpool måtte Houllier gjennom en elleve timers hjerteoperasjon, noe som medførte fem måneders avbrekk fra managerjobben.