McLeish håper å beholde Downing

Alex McLeish holdt i dag sin første pressekonferanse som Aston Villa-manager. Der innrømte han at det så stygt ut for å beholde Ashley Young - men ville kjempe for å holde på Liverpool-linkede Stewart Downing.

Alex McLeish forlot i forrige uke sin managerpost på St Andrews, og ble i helgen presentert som ny manager for naborivalen Aston Villa. I dag ble han vist frem for pressen, og holdt sin første pressekonferanse. Mange spillere har blitt linket bort fra Villa Park så langt denne sommeren, og skotten innrømte at Ashley Young, som lenge var linket til Liverpool men ser ut til å ha valgt Manchester United, nok var tapt for klubben.

- Det er enda ikke helt sikkert, men det virker sannsynlig. Etter min mening ser det vanskelig ut å kunne beholde han, sa McLeish om Young. Når det kom til Liverpool-linkede Stewart Downing var tonen en litt annen.

- Det er ingen sjanse for at vi ønsker å selge Stewart Downing. Vi ønsker helt klart ikke å miste Stewart. Han er en toppspiller. Jeg må høre hva han tenker når han kommer tilbake, fordi jeg vet han har kommet med noen kommentarer mens han var på landslagssamling.

- Vi skal ha noen samtaler i løpet av de neste dagene og ukene før pre-season treningen starter, og så snart jeg har spillerne på trening vet jeg mer, avsluttet den ferske Villa-manageren.

Gerard Houllier måtte trekke seg fra jobben på Villa Park på grunn av sykdom etter forrige sesong, og Birmingham-klubben var linket til blant annet Rafael Benítez tidligere denne måneden.