Med forsvaret som plattform

Mens Liverpool har truffet stolpene og sløst med sjansene, er det røde forsvaret ligaens beste. – Ikke overraskende, sier Kenny Dalglish, som forklarer hvorfor. Ungguttene Donelly og Ibe trolig på vei til Anfield.

- Det er ingen overraskelse, sier Liverpools manager om det faktum at hans lag bare har sluppet inn 13 mål på 16 kamper, og hvorav fire av dem kom i en kamp, mot Tottenham borte. Det er færrest i Premier League.

- Du har den beste keeperen i Premier League, Englands høyreback, to landslagsspillere som midtstoppere og trolig den beste uten landskamp som venstreback, fortsetter Kenny Dalglish til The Guardian. – Og de får mye hjelp fra guttene foran dem. Jo mer vi har ballen jo mindre press blir de satt under, og vi har hatt ballen mye i mange kamper.

- Det faktum at Carragher ikke har spilt i det siste forteller deg hvor bra Daniel og Martin spiller. Carra bidro også til den beste defensive statistikken før han ble skadet. Siden har de to andre spilt fantastisk bra.

The Guardian skriver videre at Liverpool er favoritter til å sikre seg den irske angriperen Rory Donnelly (19) fra Cliftonville, til tross for at Swansea har fått akseptert et bud på £100000 og Everton også har snakket med spilleren. Formann Gerard Lawlor hos Cliftonville har bekreftet at Kenny Dalglish har ringt og sagt at de ønsker seg spilleren.

De røde skal også være nære ved å sikre seg Jordan Ibe(16) fra Wycombe, foran nesen på begge storklubbene i Manchester og Chelsea. The Guardian hevder at angriperen har blitt enig med Liverpool om sine personlige betingelser.