Meksikaner på prøve

Liverpool skal ha skrevet en kontrakt som gir dem opsjon til å kjøpe den 17-årige angriperen Marco Bueno etter prøvespill. Det hevdes også at spanske Nacho er klar for akademiet.

Ifølge PA har Liverpool gjort en avtale med klubben Pachuca om at Marco Bueno skal komme over til Merseyside i midten av august for ti dagers trening og prøvespill med reservelaget. Presidenten i klubben bekrefter at de røde har opsjon til å skrive kontrakt med spilleren hvis de ønsker det etter dette oppholdet. 

- En foreløpig kontrakt med foreldrene og Bueno ble signert og sent til Liverpool, sier visepresident Andras Fassi hos Pachuca til El Universal.

- Vi har derfor akseptert en 10-dagers prøveperiode, hvor avtalen er at engelskmennene kan beholde ham om de ønsker det.

- Jeg må gå til dette med stor motivasjon, innsats og representere mitt land som best jeg kan, sier spilleren selv til record.com. – Hvis en har troen er alt mulig.

- Ja, jeg ønsker virkelig det, fortsetter Bueno på spørsmålet om han kunne tenke seg å spille sammen med stjernene i Liverpool.

- Dette vil bli en erfaring jeg aldri kommer til å glemme, og jeg vil gjøre mitt aller beste.

Marco Bueno er en angriper som spilte for Mexico under VM for U17-landslag nylig. Ifølge Wikipedia har han scoret 16 mål på åtte landskamper.

Ubekreftede meldinger i Spania hevder også at Liverpool har sikret seg Nacho fra Albacete, etter at playmakeren nylig hadde et vellykket treningsopphold i Kirkby og hvor han spilte for Liverpool U18. Spansk presse hevder at Liverpool skal ha betalt £150000 kontant og at beløpet kan stige til £500000 samt at Albacete får 15 prosent ved eventuelt videresalg. Spesielt Villarreal skal ha kjempet med de røde om å sikre seg spilleren, men også Atletico Madrid, Real Madrid og Malaga skal ha vist interesse.