Mirror: Babel foretrekker Ajax

Ryan Babel reiste i går kveld til Tyskland for å diskutere personlige betingelser og gjennomgå en medisinsk test hos Hoffenheim, etter at Liverpool aksepterte et bud i størrelsesorden £6M fra Bundesliga-klubben. Ifølge tabloidavisen Mirror skal imidlertid Babel foretrekke en overgang tilbake til sin forrige arbeidsgiver, Ajax. Adam Hammill på flyttefot.

Selv om både Liverpool og Hoffenheim er ivrige etter å få fullført en overgang, synes det som Ryan Babel selv kan velte en slik transfer. Mirror hevder nemlig at Babel helst ønsker å gå tilbake til Ajax, og i går sa nederlenderen seg villig til å gå kraftig ned i lønn for å få viljen sin.

Problemet skal imidlertid være at Ajax ønsker å låne Babel, og Liverpool er uvillige til å la spilleren gå på utlån. Anfield-klubben ønsker å selge angriperen.

Ellers på overgangsmarkedet melder Daily Mail at tidligere Liverpool-ving Adam Hammill er på vei fra Barnsley til Wolverhampton. Hammill skal gjennomgå en medisinsk test før en overgang verdt £500 000 kan fullføres.