Mirror: Kenny får toårskontrakt

Mirror hevder at Kenny Dalglish snart vil bli tilbudt en toårskontrakt som permanent Liverpool-manager. Tabloidavisen tror det kan skje allerede før nest helgs hjemmekamp mot Manchester United.

King Kenny fyller 60 år kommende fredag, og Mirror tror en toårskontrakt vil være bursdagspresangen som Fenway Sports Group tropper opp med. Kilder på Anfield har nemlig indikert overfor avisen at eier John W. Henry ønsker en avtale underskrevet før kampen mot Manchester United neste søndag.

Selv er ikke Dalglish særlig opptatt av sin 60-årsdag, etter sitatene i et intervju med Scotland On Sunday å dømme.

- Ja, det stemmer vel. Seksti. Jeg tror du må legge på moms på det tallet. Det er bare en alder, er det ikke? Det betyr ingenting for meg hvor gammel jeg er. Du får ikke tre poeng for å fylle 60, gjør du?

Journalisten konfronterer Dalglish med at Bill Shankly var 60 år da han trakk seg som Liverpool-manager.

- Virkelig? Men jeg vet ikke om det er så merkelig. 60 er hvor gammel jeg er. Jeg kan ikke benekte det. Jeg trives, så jeg har ikke noe problem. Alder er irrelevant, egentlig. Det var en ære å komme tilbake til klubben.

- Det er ingen byrde å lede denne klubben, når du har så mange folk som støtter deg. Noen spurte meg da jeg tok jobben om det ikke ville ødelegge mitt forhold til supporterne dersom det ikke gikk bra. Jeg sa det stikk motsatte ville skje. Hadde jeg ikke takket ja til jobben, ville forholdet ha blitt ødelagt. Vi er alle her for å hjelpe fotballklubben. Dersom noen ber om din hjelp og du sier nei, hvordan bidrar du da?

Journalisten gjør et poeng av at spillerne ser ut til å ønske Dalglish som permanent manager.

- Ja, men det betyr ikke at de får spille, spøker skotten.

- Jeg vet ikke hva som vil skje. Vi har ikke hatt noen samtaler. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, denne fotballklubben er viktigere enn meg. Uansett hva fotballklubben bestemmer seg for, så er det greit for meg. Det de bestemmer seg for, vil jeg støtte 100%. Jeg sa det samme ta jeg tok over, og jeg gjentar det nå. Ingenting har forandret seg i så måte. Det er ikke satt noen tidsfrist. Ingen samtaler har funnet sted eller er planlagt. Jeg har ikke noe problem med det. Jeg vil fortsette å trives med jobben min, og gjøre den etter beste evne. Dersom vi kan fortsette å vinne fotballkamper vil jeg synes det er enda morsommere.