Mirror: LFC gir opp Suarez og Adam

Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool FC gir opp å hente Luis Suarez og Charlie Adam i dette transfervinduet, fordi klubbene deres krever alt for høye overgangssummer.

Avisen skriver at Fenway Sports Group har mistet tålmodigheten i forhandlingene om både spissen Suarez og midtbanespilleren Adam, da det er et voldsomt gap mellom hva Liverpool er villige til å betale og det som henholdsvis Ajax og Blackpool forlanger for sine spillere.

Ajax nekter å fire på kravet om £30M for Suarez, mens Liverpool har tilbudt kun halvparten av dette. Mirror hevder at Tom Werner anser nederlendernes krav som fullstendig urimelig.

Liverpool har havnet i samme posisjon når det gjelder Blackpool. Bloomfield Road-klubben skal kreve £14M for Adam, mens Liverpool nå har budt £4.5M.

Adam har som kjent lagt inn en transfersøknad, som Blackpool har avslått, mens Suarez har holdt samtaler med Ajax for å overbeivse dem om å senke sitt prisforlangende før transfervinduet stenger.

Mirror hevder at Werner nå har gjort det klart for begge de to klubbene at dersom de ikke senker sitt prisforlangende betraktelig, så avblåser Liverpool forsøket på å sikre seg de to spillerne, og peiler seg inn på andre transfermål i stedet, som Aston Villas Ashley Young og Wigans Charles N'Zogbia. Det kan også være et alternativ å ikke kjøpe spillere i det hele tatt i januar.