Mirror: Liverpool-bud på Enrique avslått

Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool har fått avslag på sitt første bud på Newcastles spanske venstreback Jose Enrique.

Avisenhevder imidlertid at Newcastle nærmest har gitt opp å beholdesidebacken, etter at han indikerte at han ikke kommer til å skriveunder en ny kontrakt og ønsker å flytte på seg.

Mirrorskriver at Liverpool ville tilby rundt £4M for Enrique, og kom meden uformell henvendelse til Newcastle. Nordøst-klubben skal ikkevære interessert i å gjøre noen avtale til en slik pris, og skalha gjort det klart at de verdsetter 25-åringen til rundt£15M.

Mirror skriver videre at det er urealistisk avNewcastle å tro at de kan selge en spiller som har kort tid igjen avsin kontrakt for et slikt beløp, og Liverpool mener at £4M er et fair bud ettersomNewcastle da får igjen mesteparten av pengene da betalte Villarrealfor venstrebacken i 2007.

Avisen skriver at forhandlingene nåvil begynne for alvor, og at Newcastle-manager Pardew vil forsøke åpresse prisen så høyt som mulig. Mirror hevder at Celtics EmilioIzaguirre og Wigans Maynor Figueroa er alternativer som Dalglish harpå blokka, om han ikke får tilsalget på Enrique.

- Det ersmigrende for enhver spiller når Liverpool viser interesse for deg.Jeg vet fortsatt ikke noe. Jeg har overlatt alt til min agent ogklubbledelsen, siteres Izaguirre.