Moli scoret i engelsk U16-triumf

David Moli var en av målscorerne da England U16 vant 2-1 mot Skottland U16. Seieren sikret England Victory Shield-trofeet.

David Moli, som Liverpool hentet fra Luton i oktober 2009, spilte fra start for England U16 mot Skotland U16 i Morecambe. Spissen sendte ballen bak klubbkamerat og Skottlands keeper Ryan Crump allerede i det 7. minutt. Crystal Palace-spilleren Ryan Innis økte til 2-0 ti minutter før pause. Celtics Jack Kirwan reduserte for Skottland i det 71. minutt.David Moli ble byttet ut i det 62. minutt, mens Ryan Crump spilte hele kampen.

Victory Sheld er en årlig firenasjonersturnering for U16-landslag med England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Med 2-1-seieren mot Skottland gikk England til topps. Skottland endte til slutt på 3.plass.