Morgan håper å gå til topps

England U17 spiller sin første kamp i EM-sluttspillet i Serbia i ettermiddag, når de møter Frankrike. Adam Morgan har store forhåpninger foran mesterskapet, og legger ikke skjul på at målet er å vinne turneringen.

England er regjerende mestere i U17-EM, og Liverpool-spiss Morgan håper å kunne score mål på bestilling i dette mesterskapet, akkurat som han har hatt for vane i rød drakt denne sesongen. Hans mål er å følge i fotsporene til klubbkameratene Conor Coady og Andre Wisdom, som var med på å vinne tilsvarende turnering i fjor.

- Jeg snakket med Conor om turneringen, og han fortalte at det var en svært god erfaring å ta med seg for ham, da han var involvert i fjor sommer, sier Morgan til Liverpoolfc.tv.

- Når man studerer lagene som er involvert, så kan jeg ikke se så mange lag som er like sterke som England. Men du vet aldri hva som vil skje. Vi må bare forsøke å gjøre vårt beste, og forhåpentligvis kan vi kopiere bragden fra i fjor og beholde trofeet, legger han til.

- Dersom vi vinner trofeet får vi paradere det på Wembley i forbindelse med en A-landskamp, så det er en ekstra motivasjonsfaktor. Wembley er en vidunderlig stadion, og jeg håper å få spille der en dag også.