Morgan håper på tidlig presang

Toppscorer Adam Morgan og Liverpool U18 møter West Bromwich i ligaen i ettermiddag. Scouseren fyller 17 år i morgen og håper å feire på forskudd med en seier og scoring.

- Jeg har hørt det har blitt snakket om hvor mange mål jeg har scoret i det siste, og hvordan jeg har greid å få nettkjenninger i 13 kamper på rad for klubben, sier Adam til liverpoolfc.tv.

- Jeg fyller 17 i morgen slik at det ville vært fint å gi meg selv en tidlig presang gjennom en scoring som bidrar til at vi tar tre nye poeng. Det viktige er uansett at vi vinner og er med og kjemper om å komme til topps i ligaen. Det handler ikke om meg eller andre individuelle spillere.

- Vi har kommet til innspurten hvor hver kamp betyr mye. Vi møter Everton til neste uke og det vil bli litt av et møte mellom to lag som begge kjemper om tittelen. Jeg tror den kampen vil ha avgjørende betydning på hvem som ender øverst på tabellen. Vi vet at det er opp til oss nå, men Rodolfo (Borrell) har understreket for oss at vi må ta en kamp om gangen og sørge for at vi gir alt hver gang vi løper ut på banen.

- Noen av oss vil miste de siste kampene da vi skal være med England til EM for U17. Det vil bli en stor turnering å være med i og jeg vet hvor mye det kan bety for min utvikling etter å ha snakket med Conor Coady og Andre Wisdom.  De vant begge med England sist sommer slik at det ville vært fint å kunne følge i deres fotspor og beholde trofeet.

- Det var godt å se at noen av de yngre spillerne fikk en sjanse på førstelaget og Kenny Dalglish har vist dem stor tillit.

- Jeg var henrykt over å se John Flanagan spille mot Manchester City og Arsenal, og enda gladere for å kunne se at Jack Robinson ble byttet inn mot The Gunners.

- Jack har vært en kamerat av meg gjennom hele tiden på akademiet og er fortsatt en lærling som meg. Vi har til og med vært på ferie sammen med våre familier slik at jeg var veldig stolt på hans vegne da han fikk spille på Emirates.

- Han gjorde det virkelig bra mot Theo Walcott, selv om han burde ha klippet håret først! Seriøst, begge guttene gjorde oss stolte og det er fantastisk at sjefen har gitt dem en sjanse til å vise hva de duger til.

- Det er et løft for alle da det viser at dersom du er god nok, da er Kenny mer enn villig til å gi deg en mulighet.