Morgan kårer sine beste scoringer

Akademispissen Adam Morgan gjorde 21 mål for Liverpool i sesongen 2010/11. Selv mener han at den første scoringen mot Manchester United i FA Youth Cup var den beste av dem alle.

-Scoringen mot Manchester United foran The Kop i juniorcupen må væreden beste. Jeg ser den for meg. En flott takling av Conor Coady ogballen landet i beina på Suso. Han sentret til Adorjan. Han slovidere til Raheem Sterling, som spilte ballen gjennom forsvaret tilmeg. Så snart jeg mottok ballen, tenkte jeg kun på å score. Jeghar alltid drømt om å score foran The Kop, og jeg var henrykt overå kunne feire ved å skli på knærne i jubelrus, sier Morgan tilLiverpoolfc.tv.

- Jeg gikk til sengs kvelden før og drømteom å score, så å realisere drømmen var spesielt. Det varstrålende å se alle supporterne på The Kop som feiret med meg.

-Det var trolig min beste scoring noensinne, i form av hva det betyddefor meg og min familie.

- Skal jeg trekke frem min bestescoring for sesongen basert på teknikk og ren avslutning, så mådet være scoringen mot Huddersfield, hvor jeg fikk treff på halvvolley med utsiden av foten og ballen suste opp i krysset.