Morgan med VM-scoring

Adam Morgan scoret for England U17 i nattens VM-kamp mot Canada i Mexico. Men det store samtaleemnet etter nattens kamp var Canadas utligningsmål to minutter før slutt, som kom på et langt utspark fra keeper.

TrioenAdam Morgan, Raheem Sterling og Matty Regan spilte alle hele kampenda England v Canada noe overraskende endte 2-2 i natt. Jack Dunn kominnpå når det gjenstod åtte minutter å spille, mens Brad Smith ogTyrell Belford ble sittende på innbytterbenken gjennom heleoppgjøret.

England åpnet kampen best, og Raheem Sterling tvang frem en god redning fra Canadas keeper med et skudd fra hjørnet avstraffefeltet etter 11 minutter. Bare tre minutter senere var sammemann frempå igjen, men avslutningen fra 20 meters hold varkeepermat.

Etter 21 minutter var Adam Morgan på farten. Hansløp inn i feltet endte med en avslutning i nettveggen. To minuttersenere headet Matty Regan mot mål på en corner, men Canada-keeperRoberts reddet igjen.

Ti minutter før pause var Sterling nestsist på ballen i et godt England-angrep, men Lundstram skjøtover.

Bare ett minutt ut i annen omgang sendte AdamMorgan England i føringen. Et frispark slås inn fra venstre, ogMorgan stusser ballen i mål med hodet. Det var forøvrig Sterlingsom skaffet engelskmennene frisparket, etter at han ble felt når hansatte fart mot mål.

England er imidlertid i føringen kun ifire minutter, før Canada utligner etter at Englands keeper må gien retur.

Etter 55 minutter er Sterling frempå med raid påvenstrevingen og et påfølgende farlig innlegg, som Canadas keeperfanger på akrobatisk vis. Ti minutter etterpå prøver Morganskuddforten fra 25 meter, men forsøket går utenfor.

Nårdet gjenstår 14 minutter å spille tar England igjen føringen.Innbytter Blair Turgott er målscorer med et flott skudd fra 25meters hold. Fem minutter senere er Sterling nær ved å avgjørekampen, når hans lave skudd smeller i stolpen.

To minutt førslutt skjer så det som ble det store samtaleemnet etter kampslutt.Canadas keeper Quillan Roberts scorer på sensasjonelt vis på etlangt utspark, der ballen spretter i straffefeltet, går overEngland-keeper Pickford og i mål.

I den andre kampen igruppen vant Uruguay 1-0 over Rwanda, og er dermed allerede klare foravansement fra gruppen etter to seire. Disse resultatene betyr at England må ta poeng fra Uruguay i siste gruppespillkamp, for å være helt sikre på å gå videre i mesterskapet.