Morgan ser frem til kvartfinalen

Adam Morgan er henrykt over å ha scoret i straffesparkkonkurransen mot Argentina i U17-VM, og nå ser spissen frem til morgendagens kvartfinale mot Tyskland.

Adam Morgan scoret på det andre straffesparket i straffesparkkonkurransen mot Argentina i åttendedelsfinalen i U17-VM. I gruppespilelt nettet han i åpent spill mot Canada.
- Det var en fantastisk følelse å score på straffe i et VM og gå videre til kvartfinalen, sier Adam Morgan til thefa.com.

- Selv om forholdene var forferdelige, spilte vi bra gjennom hele kampen og fortjente seieren. Gutten er henrykte over å ha gått videre. Vi kan ikke vente på neste kamp mot Tyskland.

Morgan var toppscorer på Liverpools juniorlag forrige sesong med 21 fulltreffere på 20 kamper. I U17-VM har han spilt 134 av 360 minutter for England. Lagånden og beslutsomheten er noe av grunnen til Englands suksess.
- Vår suksess kommer i hovedsak av besluttsomheten. Vi har noen fantastiske spillere, og med skuddkraft i angrepet kan vi slå alle. Vi har en fantastisk lagånd, og det vises definitivt på banen.

Liverpool har hele seks spillere i Englands 21-mannstropp. Kun Englands reservekeepere, deriblant Tyrell Belford, har ennå ikke vært på banen i mesterskapet.
- Det er fantastisk for hele troppen å få spilletid i VM. Det er utmerket erfaring for alle 21 spillerne å spille og være involvert i en slik ung alder. Det vil definitivt hjelpe oss i fremtiden, og det er det ingen tvil om.

- Hver gang jeg får sjansen til å spille gir jeg alt. Jeg håper jeg kan være med å påvirke de kampene jeg spiller.

Tyskland venter i kvartfinalen i morgen. Kampen i Morelia vises direkte på Eurosport fra klokken 22.00.
- Vi har alltid troen før hver kamp. England-Tyskland er alltid tette kamper og spennende å se på. Guttene har tro på at de kan slå alle i dette mesterskapet. Vi skal gjøre vårt beste for å nå semifinalen i VM.

Han nevner spesielt lagkamerat Raheem Sterling og Everton Hallam Hope av spillerne som kan lage hodebry for motstanderne.
- Fremover har vi typer som Raheem og Hallam. Vi er gode på kantene. Så lenge vi presterer solid som lag, vet vi at vi kommer til å score mål. Vi har mange kantspillere og spisser som kan skape problemer for andre lag. Vi kan ikke se oss selv tape for øyeblikket, sier Morgan til FIFA.com.

Englands oppgjør mot Argentina og Tyskland er alltid spesielle på ethvert nivå.
- Jeg husker jeg så kamper mellom England og Argentina i VM da jeg var yngre. Jeg husker Michael Owens flotte mål i 1998 og David Beckhams straffe i 2002. Det er en så spesiell følelse å være en del av den rivaliseringen i VM. Det er det samme i neste runde. De er Tyskland og vi er England. Kampene mellom oss er alltid spesielle.